Det beste mot fyllesyken: TRENE

God morgen! Er det andre som er oppe så tidlig? I går var vi på en mini-fjelltur! Det mest effektive for meg dagen etter fest er å bevege meg og svette ut drittet jeg har puttet i meg. Det ble jo mye rart på lørdag.. Både øl, vin og masse mat. Men vi tok boten for lørdagen i går! Vi gikk opp til Vakthusheia, og fy faen så bratt det er! Jeg pusta og pesta, angret nesten litt på at jeg hadde sagt ja til dette på en sånn dag som dette. Formen var ikke akkurat på topp. Men vi hadde så godt av det! Utsikten er jo verdt de bratte bakkene!

Ingen økt uten litt kliss

Audun fant ut at han skulle klatre.. Han kom ganske langt opp før jeg måtte be han om å komme ned igjen! En ting er sikkert, Audun er som en stor bjørn!

Måtte skrive i gjesteboken! Vi får håpe jeg får noen nye lesere fra Risør! Haha :-) Vi dro hjem til Arendal i går kveld og i dag skal jeg vaske, rydde og ordne litt her hjemme mens Audun er på farta! Ikke glem at jeg har spørsmålsrunde gående nå. Still spørsmål i hvilket som helst innlegg og jeg svarer dere i eget innlegg om noen dager!

Hva gjør dere i dag?

Følg meg gjerne gjennom dagen på snapchat: martalise

eller facebooksiden min HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer