Det beste er å være åpen

God kveld alle fine ♥ Nå venter vi på at mamma og de skal komme på besøk. De blir bare her i to dager for å fikse en bil også drar de igjen. Men vi skal i hvertfall lage pizza til de kommer og akkurat nå koser vi oss med Norske Talenter. (Skriver i pausen)

I dag har vi vært på trening en hel time... Ikke at det er så lenge, men av og til så går det så seeeeegt.I går trente vi i over 90 minutter men det gikk kjempe fort. Mens i dag så var det sånn at jeg var sliten etter 10 minutter og kikket på klokken flere ganger. Men jeg fikk likevel stått på. Varierte med å gå i oppoverbakke og gå fort i 20 minutter også var det hele 9 forskjellige øvelser på overkroppen x 12 rep x 3 sett. Jeg verker i armer og rygg nå så jeg skal ikke si at jeg ikke har trent bra. Jeg var vel kanskje bare litt dårlig motivert og sofaen fristet mer. Jeg har sånn late-grise dager også men heldigvis har jeg Audun som pusher på når jeg ikke vil.

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen på Mariela sitt innlegg. Det var veldig fint og jeg setter kjempe stor pris på henne. Hun er min bestevenn og det er så deilig å ha hun som støtte. Mange av dere har jo lurt grådig på hvordan familien min stiller seg til det at Audun har sittet inne før, blir dømt igjen for en ny sak og skal i fengsel i nærmeste fremtid. Tror dere fikk et ganske utfyllende og bra svar på hennes innlegg. De har likt han fra første stund og det har heller ikke vært noen hemmeligheter rundt han eller oss. Mamma fikk også vite Auduns fortid før hun møtte han og som mor var hun sikkert skeptisk men det viktigste for henne var at han var en snill mann og behandlet meg slik hun mener jeg fortjener. Dessuten er han jo så skjønn og herlig mot alle han møter. Føler meg heldig som har en familie som er åpen og ser han for hvem han er og ikke hva han har gjort.

Marta Alise

Liker

Kommentarer