derfor har jeg ikke vært her

Hei dere :-) sorry for dårlig oppdatering siste ukene, men jeg trengte en pause. Og da tok jeg meg en pause, hehe. Ikke ofte jeg gjør det. Men jeg har vært så rar siste dagene. Reiser til Spania på lørdag og som dere vet, så gleder jeg meg ikke så mye. Spania er fantastisk og jeg gleder meg til å komme ned til huset og sånn. Men det blir så rart å være uten Audun... Ahh. Jaja. Luksusproblem....

I dag har jeg vært og besøkt han. Vi fikk nesten 1 time ekstra og det var så deilig. Vi fikk snakket ut om alt, kysset masse og bare være oss to. Nå er det hele 2 uker 5 dager til jeg ser han igjen :-( Det blir nok tungt..

Oss to <3
Jeg skulle hilse masse til dere! Han ble litt lei seg når jeg sa jeg ikke fikk sove.. Men jeg sovnet i 4 tiden i går og det er bedre enn dagen før, for da sovnet jeg i halv syv tiden på morgenen.

Nå sitter jeg hos Therese og vi skal ha jentekveld. I morgen skal jeg på lunch med Camilla, til legen og på vaksinasjonskontoret. Jeg skal ta påfyll for sprøytene jeg trenger for å dra til Mexico også skal jeg ta celleprøve hos legen. Wish me luck!

______________________________________________________________

PS: Om en halvtime kommer jeg på TV! Slå på kanal FEM 22.30 om du ikke har sett min episode :-) Vil gjerne høre hva dere synes! Klem

Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Ha en fin tur ned🌞🌸
nouw.com/frulea
Trine
,
Ser sjeldent på TV og leser ikke ofte blogg. Jeg husker jeg så episoden deres for lenge siden, og i dag dukket den opp igjen. Jeg ble glad for å lese at dere fremdeles er sammen for dere så lykkelige ut, og det var koselig å se deres genuine lykke. Fortsett med å stå på!
martaalise
martaalise,
:D Tusen takk for det <3 klem
nouw.com/martaalise
MM
,
Så nettopp episoden - tusen takk for at dere deler ❤️ heier på dere videre!
martaalise
martaalise,
takk for at du stakk innom her for å legge igjen en fin kommentar <3 😃
nouw.com/martaalise