Derfor har ikke jeg blogget i dag...

Åh som jeg har savnet bloggen i dag! Dagen har gått til noe bloggrelatert, men jeg har ikke brukt mye tid her inne. Jeg har redigert på en video som jeg filmet til bloggen i helgen. Det er min første matvideo, så jeg er spent på hva dere synes... Håper på å få lagt den ut i morgen! 99 %!

Ellers har vi vært hos svigers fra tidlig i dag til 7 tiden i kveld. Vi har vært med svigermor, laget middag til alle fire (svigers + oss) og jogget en tur der de bor. Jeg synes det var tungt å jogge med tett nese og vond hals, men jeg klarte 20 av 40 minutter. Jeg vet jeg er syk og burde sitte inne, men jeg har ikke feber, så bortsett fra de små plagene så er jeg i topp form og så motivert. Jeg er så motivert at jeg jogget en halvtime til nå når vi kom hjem. Var ferdig å jobbe rett før 2100 og kunne egentlig jogget en time til. Men så følte jeg for å oppdatere dere, dusje (vi har endelig fått varmt vann) og rydde litt. Jeg skal også redigere mer på video og kose med Audun. Kvelden er enda ung heldigvis! (haha)

Lately on snapchat...

@martalise

Det er så deilig å være motivert til å trene. Kosten går også slik den skal. Må si det er lenge siden begge deler har vært på plass samtidig 100 %! Pleier å være flink, men bare på en av de. Enten trening eller mat, haha! Men det er nok været som gjør det! Så deilig med sommerdager allerede og at jeg kan trene uten jakke og trene så sent som jeg ønsker!

Jeg har ikke vært så flink til å ta bilder de siste dagene, så jeg håper det er greit at jeg deler noen av mine siste snaps i løpet av de siste ukene! Nå er Audun nede å trener litt styrke. Jeg skal vente på han også skal vi dusje sammen etterpå. Save the world, right? Haha 😂😍

Marta Alise

Liker

Kommentarer

helene
,
Gleder meg utrolig mye til å se filmen, er så gøy med video!:) Synest du er så flink som trener selvom du er syk, jeg orker nesten ikke bevege meg så mye fysisk ute nå som det er sommer, har så utrolig pollen allergi, sover så dårlig om nettene og helt slapp om dagene -_- Selvfølgelig er det greit at du deler noen av dine siste snaps <3
martaalise
martaalise,
Uff så kjedelig! Er det ingen sprøyte du kan ta for at det skal bli bedre?
nouw.com/martaalise