Derfor har du ikke kjæreste

Helt siden jeg og Audun ble sammen har jeg møtt utrolig sårende spørsmål og argumenter til hvorfor vi ikke burde være sammen. Og dette av "venninner". Det betydde ikke noe hvor mye jeg fortalte at jeg elsket han, eller hvor bra han behandlet meg. Heldigvis har flere av disse snudd etter å ha møtt han og tatt seg selv i å være forhåndsdømmende, de andre har jeg bare tatt avstand til for jeg orker ikke å sitte hver middag og forsvare hvorfor jeg er sammen med han. For og si det sånn; Jeg har kysset mange frosker, og endelig fant jeg min prins.

Det som Audun har opplevd, vært med på og gjort har nok formet han mye som person. Så på en måte ville jeg ikke tatt det fra han, selvom jeg vet at han har lidd mye, gjort ulovlige ting og mange rundt han har ikke hatt det så bra. Respekten han har for kvinner og eldre, det store behovet for å hjelpe venner og bekjente uansett hva, og måten han er på mot barn - snill, barnslig og leken - alt dette former den fine og herlige Audun som jeg elsker.

Etter at rettssaken begynte har jeg igjen fått noen teite henvendelser både her og andre steder; "Dere kommer ikke til å være sammen lenge", "Hvorfor er du sammen med han?" "Du er ung, dum og lettlurt" "Du kommer nok til å finne deg en ny kjæreste", "Dere kommer aldri til å holde ut", "Finn deg en ny en" osv osv. Jeg har så mye å si til dere, først og fremst; HALLO? Skal man bare slå opp fordi man møter motgang? Nå om dagen så skilles vi og går fra hverandre bare vi får litt motgang eller ikke lykkes med en gang. Har man en dårlig periode så er svaret å gjøre det slutt? Synes synd på deres fremtidige eller nåværende kone/mann, dere har jo ikke hørt; sammen i tykt og tynt. Eller for å ha litt mer klisje; sammen i gode og onde dager. Det er faktisk noe i det. For meg er det så urealistisk, kaldt og hjerteløst å skulle gå fra Audun bare fordi jeg synes det er dumt at han må i fengsel. Aldri i livet.

For å si det sånn, om jeg går fra Audun, så er det ikke fordi han har gjort noe kriminelt, dummet seg ut eller sitter i fengsel. Da er det fordi han har behandlet meg SVÆRT dårlig - på lik linje om han er fri eller i fengsel. Og det tror jeg er gjensidig. Heldigvis kjenner jeg og vet at det ikke er mulig. ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer