"Dere reiser hele tiden!"

Beklager om jeg såret noen med forrige innlegg. Vi lever alle forskjellige liv og jeg klarer ikke alltid å ta hensyn til alle på hvert innlegg jeg skriver. Jeg prøver så godt jeg kan å ikke støte noen og vil ikke provosere med noe så teit som dette at vi reiser så lite når vi egentlig reiser mye... Dere har helt rett. Vi reiser, men jeg mente at vi har ikke vært i syden på lenge, siden Dubai som var før første rettssak august 2015 faktisk..

Ja, vi har vært på litt utenlandsturer og vi reiser titt og stadig. Bergen, Kragerø, Risør, Oslo, osv har det vært i det siste. Men dere skal vite at vi gjør alt vi kan for å utnytte tiden på best mulig måte før rettssaken. Vi vet ikke når vi får reist igjen. Så når vi har råd, tid og lyst - så reiser vi! Også har jeg familien min i Bergen og Oslo og Audun venner og familie i Risør og Arendal. Pga dette er vi ofte på farten.. Jeg må også legge til at vi har ikke barn vi må bruke penger på, vi går ikke ut å fester bort det vi har på konto og vi lever et ganske enkelt liv hjemme hvor vi bare har oss to å ta hensyn til. Det vil jo ikke bli slik for alltid, så nå utnytter vi også dette :-) Det handler også selvsagt om prioriteringer... Jeg har alltid prioritert å reise fremfor å kjøpe meg ting. Jeg liker å shoppe, og jeg synes for eksempel at designer vesker er fint. Men de kommer ikke til å henge på armen min før jeg har råd til både vesken og reiser, for reiser gir meg mye mer. 

Det er nok masse annet som kunne vært gjort, som er mye mer "fornuftig", men vi vil ikke sitte å se tilbake på tiden og tenke at vi ikke utnyttet sjansene vi hadde. Jeg vet at ikke alle er like "heldige" å kan ta seg utenlandsferier hvert år, men det kan vi og vi vil ikke la være å leve eller gjøre noe fordi andre ikke kan. Dere som ikke har tid eller råd til å reise, har sikkert andre ting som jeg vil ha eller misunner. Feks en mann i vanlig jobb som ikke skal inn å sone. Hadde lett byttet Thailandstur og alle andre turene vi har hatt, mot å ha Audun hjemme de neste 5 årene, bare sånn at dere vet det...

Men nå er livet en dans på roser ene øyeblikket og i andre øyeblikket går alt i dass, så nå skal jeg nyte hvert sekund og skape masse fine minner sammen med Audun uten dårlig samvittighet! Klem til alle der hjemme :-)

Følg gjerne turen vår på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Ingridmg
Ingridmg,
Når man som blogger så støter man nesten noen bare med å blogge. Ikke bry deg om det, bloggen er om deg,ditt liv og dine meninger 😊 Kos dere masse på tur !
nouw.com/ingridmg
martaalise
martaalise,
Det er helt sant... Man kan ikke legge ut noe uten å få en dårlig kommentar altså 😐
nouw.com/martaalise
Katrine
,
Nyt livet og hverandre. Om noen måtte ha innvendiger på hvordan dere disponerer tid og penger, så overse det.
Kos dere på tur 😊
martaalise
martaalise,
Takk Katrine <3 Det burde jeg absolutt!
nouw.com/martaalise
Tone,
Dere fortjener så sykt og reise og kose dere!! Håper dere får en fantastisk ferie <3
www.tonelund.blogg.no
martaalise
martaalise,
Takk for det <3 vi koser oss masse!
nouw.com/martaalise
Bente
,
Hahaha, herregud, det får da være måte på hva folk skal legge seg borti! Er jo ikke sånn at vi i Norge skal slutte å spise 3-4 måltider for dagen bare for å ta hensyn til de stakkarene i andre land, som knapt har råd til 1 måltid pr dag.... Så folk må slutte å være så forbanna hårsåre!!
Jeg har ikke råd til å reise i år, men det gjør meg ingenting. Unner dere virkelig den turen!! Kos dere masse <3
Ikke gidd å forsvar deg engang, Marta i farta:-* Du lever ditt liv og alt det byr på, så får vi andre konsentrere oss om vårt liv 😊
martaalise
martaalise,
Godt eksempel! Tusen takk for fin kommentar <3 blir veldig glad av å lese dette ! Klem til deg fra oss!
nouw.com/martaalise
Stine,
Kos dere! Dere fortjener det 😊
seanti.blogg.no
martaalise
martaalise,
Takk 😃 det er veldig snilt av deg å si det!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Du skal absolutt ikke unnskylde eller ha dårlig samvittighet. Dette er deres liv ingen andres. Dere skal kose dere nå som man kan, senere i livet får man barn og har ikke mulighet til å være så spontane feks. Under dere dette Max <3 NYT😍
martaalise
martaalise,
Takk for det skjønne deg <3
nouw.com/martaalise
Oslofru,
Så underbart att kunna resa så mycket! 😊
oslofru.com
martaalise
martaalise,
ja det er herlig!
nouw.com/martaalise