Dere har spurt, Audun har svart

God morgen folkens! Jeg brukte kvelden i går på å spørre Audun om spørsmålene dere stilte rett før jul. Jeg utlyste en spørsmålsrunde og denne gangen at dere skulle spørre Audun, og ikke meg! Ble ikke sånn kjempeeee mangle spørsmål men det skjønner jeg siden det var to dager før julaften. Hasjtag stress :-) haha... Men jeg husker jeg fikk en del på snapchat og de har jeg altså klart å ikke lagre. Pleier å være flink til det, men var vel julestresset jeg også!

Men tusen takk til dere som følger oss og er nysgjerrige! Her er svarene fra Audun, og om du skulle ha noe mer spørsmål - enten til meg eller til Audun, er det bare å spørre i kommentarfeltet. De blir tatt med i neste spørsmålsrunde-innlegg.

Dere må ha spørsmålsrunder oftere! Hva tenker dere om 2017? Hva liker Marta at du lager på kjøkkenet? Har dere noen fellesvenner?

Vi tenker at det kanskje kommer til å bli det mest utfordrene året vi har hatt. Soningen kommer til å bli i løpet av dette året og det er 100 % sikkert. Det blir utfordrene å være hver for oss. Men vi skal gjøre det beste ut av det og håper vi rekker en liten ferie til. Vi skal i hvertfall leve hver dag som det er vår siste ;-) Jeg er veldig god til å lage lasagne og nesten hver morgen lager jeg spesial omelett som det snart kommer oppskrift på. Ja, nå har vi jo familien som står oss nære på begge sider også har vi fellesvenner som vi har fått etter at vi har truffet hverandre. Men vi kjente ikke noen av hverandres venner før vi møttes nei.

Hva liker du best med Marta?

Jeg liker best at hun er veldig lidenskapelig og bringer masse godt humør og kjærlighet med seg. Hun sier masse positive ting hele tiden også er hun jo veldig vakker kjæreste. Hun pynter seg og liker å stelle seg når vi skal ut.. En god samtalepartner +++.

Hvordan greier dere å holde sammen?

Gjør vi? Hehe. Av og til så krangler vi som fjæra fyker vegg i mellom, men vi blir veldig fort ferdig med kranglene våres. Vi får ut masse frustrasjon og ting som ligger mellom oss (høres sikkert ikke så bra ut for naboene, hehe :-) ). De positive tingene vi snakker om, de fine tingene vi finner på å gjøre, middagene våre, reisene gjør at vi holder sammen. Men ja, det er vel et kunststykke, det å greie å holde sammen :-) Utfordringer finnes det nok av.

Hei. Leste for en stund siden at du hadde jobb i Irak. Typen min hadde også Vi Menn bladet du var med i, der det var en laaaaang reportasje om minerydding. Driver du med dette enda? Er du ikke redd for å dra ned dit?

Jeg har hatt jobb der nede siden 2013 i et firma som heter Devara Pak. Gjerne gå inn på facebook å se siden! Lik om dere liker det vi gjør! Vi trenger all den støtten vi kan få. Vi har akkurat fått et stort nytt oppdrag om å rydde miner som IS har lagt ut. Så det er ganske spennende og jeg føler meg trygg når jeg er der nede. De jeg jobber med gir meg den tryggheten og jeg elsker jo eventyr og litt spenning. Endelig får jeg brukt det på noe ordentlig, fornuftig og meningsfylt.

Hei Audun. Hva ser du først i en jente og hva er ditt beste tips til en singel dame som vil få seg kjæreste?

Det første jeg ser er utstrålingen og sjarmen. Smilet og øynene. (Selvfølgelig kommer personligheten å enten ødelegger eller trekker opp). Beste tips: ikke finn kjæresten din på Tinder eller Sukker.no. Har en følelse av at alle som er der inne blir veldig bitt av basillen. Når de først har funnet seg en, så skal de alltid ha flere damer og det er ikke alltid like enkelt å kvitte seg med de. Mange tror at gresset er grønnere på den andre siden og at man alltid kan finne bedre. Mitt råd er å spørre venner om de har en potensiell date som du kan møte og som passer. Vennene dine kjenner deg best og da kan du si dine kriterier. Jeg har matchet flere på den måten som er sammen den dag i dag. Noen av de har barn også... :-)

Skulle ikke Audun gi ut en biografi - eller husker jeg helt feil. Og i så fall når kommer den?

Den kommer sannsynligvis i slutten av 2017! Og jeg forventer at DU kjøper den! Haha! Neida.. Jeg kan ikke si noe tid. Jeg tror jeg vil bruke årene inne til det prosjektet men lover å oppdatere dere på hvordan det går.

Skulle det komme en tv serie med dere igjen?

Ja. Den starter på torsdag og vi oppdaterer.

Hva er deres drømmereisemål?

Bora Bora har jeg veldig lyst til. Lære å dykke...

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Lene
,
"Ikke finn kjæresten på tinder eller sukker"?? Unnskyld meg, det er tross alt 2017, nettet er fremtiden, og det er over internettet mange finner lykken. Jeg har selv funnet kjæresten over nettet og nå venter vi barn sammen. Jeg har også to venninner som har funnet sine kjærester gjennom nettet. Dette var et dårlig "råd", og absolutt ikke noen andre bør legge seg borti. Kjente jeg ble litt provosert når du skriver slik..
Audun
,
Les hva jeg skriver. Nettet er fremtiden og på nett så kommer mange millioner til å finne kjærestene sine. MEN. Datingapper som tinder og sukker.no er spesielt, jeg har selv funnet kjæreste på sukker.No før, jeg har selv datet folk på sukker.No (aldri tinder) og det har vært samme visa hele tiden der. Og det inkluderer også meg selv. Når det blir for mange valgmuligheter og man alltid tror at man kan finne noe bedre enn den man snakker med. Og tror Facebook og andre sosiale medier er bedre enn typisk datingapper der alle virker veldig desperate og ikke greier å nyte oppmerksomheten fra en person.. Og det ikke er så lett å la være å snakke med 2 andre personer man også traff der inne...... Kjent phenomen!

Så jeg sammenlikner ikke vanlig sosiale medier med "datingapper"
Linda
,
Haha. Audun er morsom og virker så snill. Jeg har et spørsmål til neste gang; Hva liker dere best å gjøre på ferie? Har dere noen reisetips? 😘
Audun
,
Takker 😁 Det spørsmålet kan Marta svare på! Men Sør Afrika og Safari var helt sinnsykt! Egypt var også en stor opplevelse. Også Palma og Mallorca bør du oppleve om sommeren. Utrolig fin øy 😊 Med mange små idylliske laguner 😊
martaalise
martaalise,
Reisetips nr 1; gjør research om stedet før du drar dit! Lag deg en liste så du får med deg alt du vil <3
nouw.com/martaalise
E
,
fiiiine svar!! dere er et superfint par <3
martaalise
martaalise,
Snill du er <3
nouw.com/martaalise