Denne siden må du innom før du netthandler

God morgen skjønninger! I går tok vi en skikkelig deilig og koselig hjemmekveld med god middag og seriemaraton. Vi har akkurat begynt på sesong 2 av Narcos som vi har gått så lenge å ventet på. Digger den serien og jeg har virkelig savnet å bruke lørdagskvelden min på serier og kos hjemme.

En typisk søndags-aktivitet er nettshopping og nå som høsten starter for fullt skal vel flere av dere oppdatere høst garderoben? Jeg skal i hvertfall og det pleier jeg å gjøre til vår/sommer og til høst/vinter. Man føler seg så mye friere i sinnet når man får ryddet opp i garderoben og freshere når man får inn noe nytt!

Men jeg vil gjerne tipse dere om Rabble.no - en side som man bare MÅ besøke før hvert kjøp på nett. Hvorfor? Jo, fordi de har ulike kampanjer og rabattkoder til de mest populære sidene på nett.. Om du skal handle klær, treningsartikler, mat etc - de har det meste +++ Butikker som Gymgrossisten, Nelly, Eleven, NA-KD finner du der inne!

To av favorittbutikkene mine som Rabble.no tilbyr på sine sider er Nelly.com og Sportamore.no. Derfor har jeg satt sammen de fineste plaggene og de jeg ønsker meg mest nå. Nelly har storsalg inne på sidene deres og alle plaggene jeg har valgt ut er på salg og de kan du finne HER.

Penger spart. Penger tjent.

Høst = shopping

Husk å klikk deg innom Rabble.no neste gang du skal handle noe på nett! Hvor digg er det ikke å spare noen hundrelapper når man er på shopping? 👏😍

//ad

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Ine
,
Denne nettsiden har jeg aldri hørt om før. Takk for tipset! Jeg elsker Nelly jeg også!! Kjøper bare klær der i fra 😉 haha!
martaalise
martaalise,
Så bra at du fikk høre om den nå <3 Ja Nelly har SÅ mye fint!
nouw.com/martaalise
catswonderworld
catswonderworld,
Takk for tips! 😃
nouw.com/catswonderworld
Anne Grete
,
Kjempe fint tips skal bestille!
martaalise
martaalise,
Kjekt at du likte det 😊
nouw.com/martaalise
maddekk
maddekk,
Takk for tipset <3
nouw.com/maddekk
KJ
,
Kunne ikke passet bedre! har så mye nytt jeg vil bestille på Nelly og har spart en del av stipendet til shopping. Takk for tips 😊 Du er så nydelig i profil..
martaalise
martaalise,
:D herlig! viktig å spare litt så man får shoppet det man skal til høsten!
nouw.com/martaalise
Jensen
,
Aldri hørt om men notert. Er en sucker på nettbutikker. Spesielt nå i høst og til jul! Hadde vært kult om du hadde laget eget innlegg med koder fra ulike nettbutikker som du liker best. Vi har samme smak 😉
martaalise
martaalise,
Har vi? Så koselig å høre!
nouw.com/martaalise
Pernille
,
den buksa neders er noe av det kuleste jeg har sett! MÅ HA! Og så fin profil du har.. Jeg hater å se meg selv fra siden
helene
,
Aldri hørt om denne siden før, helt supert at du deler den med oss:)
Fiona
,
Jg digger deg. R det her du finner alle de fine klærene dine? -F
=P
,
Smart! Hiver meg på hun ove.r. Kan du lage et innlegg med alle rabattkodene samler over de butikkene du handler fra? 😊 alt samlet i ett innlegg slik at vi slipper å lete