denne feilen gjør jeg ikke igjen

God morgen til dere som titter inn i dag. Jeg skulle egentlig svare på alle kommentarer før jeg skrev innlegg men når jeg først er i "skrive-innlegg"-modus - så må jeg bare utnytte det! Men jeg lover å svare på alle kommentarer etterpå. Og alle spørsmål som har blitt stilt skal selvfølgelig besvares. Men det blir nok ikke på video denne gangen.

I dag har vi hatt en skikkelig koselig lørdag. Jeg trodde det var søndag, men så kom jeg på at det var lørdag og da ble jeg så glad. Den stemningen jeg får i kroppen er så deilig. Lørdagsfølelse lenge leve! Om akkurat én uke drar vi til Spania! Så deilig det blir. Da kan jeg tenke meg at lørdagsfølelsen blir enda bedre, eller hva? Håper dere følger oss på tur! Jeg er en mye bedre bloggen i syden synes jeg. Alle bildene og oppdateringene får seg ett løft!

trenchcoat her, tunika her, jeans her, støvletter her, veske her

40 % til gamle kunder på dyreste vare og 50 % på dyrestevare + frakt til nye kunder :-)

Men det jeg egentlig ville komme inn her å snakke om er vennskap. Jeg har endelig begynt å få litt venninner her i Arendal som har tid og lyst til å være med meg og det synes jeg er så stas. Jeg høres kanskje litt stakkarslig ut nå, men jeg har virkelig ikke gitt meg selv eller Arendalsjenter en sjanse. Jeg har for det første ikke vært så veldig sosial her. Når jeg har vært sosial så har det vært med Auduns venner, familie og med mine venner i Oslo/Bergen. Vi er heller aldri ute på byen her og jeg har ingen hobby eller jobb hvor jeg møter andre. Alt foregår liksom i leiligheten så jeg har ikke hatt noen sjanser til å bli ordentlig venninner med andre. Vi er også mye med familie og har prioritert det veldig. Så når folk spør meg om venner her nede på Sørlandet så svarer jeg alltid svigermor. Folk tror jeg tuller, men jeg er helt seriøs. Svigermor har blitt en av mine bestevenninner her nede og vi finner på mye gøy. Så, jeg kan ikke si at jeg har hatt ett behov for å absolutt skaffe meg venner. Jeg har jo også Audun som jeg er med nesten hele tiden og vi koser oss så godt i lag.

Men jeg skal ikke legge skjul på at jeg tenker på hvordan det blir om noen måneder her i Arendal. Jeg trenger flere venner og jeg trenger å ha noen som vil finne på ting en gang i blant. Jeg har alltid vært veldig sosial og vært med på alt som er. Men jeg begikk en stor feil på VGS. Jeg fikk min første ordentlige kjæreste og da bare kuttet jeg med alle venninner. Det lå flere grunner bak det, men det var ikke noe i veien med de. Heller meg og han som absolutt bare ville være alene hele tiden. Så når jeg og han slo opp 2 år etter så satt jeg igjen med maks 2 venninner å ringe til. Jeg meldte meg ut av russebuss, jentekvelder, bursdager osv. Det er så tåpelig og jeg kunne ønske jeg kunne skru tilbake tiden for å riste meg selv. For jeg hadde faktisk mange venninner. Jeg var ikke den mest populære jenten på skolen, men jeg hadde mange som ville være med meg og vi hadde alltid noe kjekt vi gjorde sammen. Vi var en fin gjeng. Men sånn er det. Jeg lærte av det og hver gang jeg lander i Bergen så tenker jeg på det. Jeg har ikke så mange å ringe til og det er min egen feil. Jeg var forelsket og dum.

Så nå har jeg endelig begynt å få litt venninner som jeg har begynt å finne på ting med. Det har gått litt av seg selv uten at jeg har søkt meg til det. Men det har nok lagt i underbevisstheten min at jeg ønsket det. Audun sier at om man tror på noe veldig sterkt eller vil noe, - så skjer det. Og, av og til tenker jeg at han har rett. Slik som nå.

I går var jeg på middagsbesøk hos en venninne og vi hadde det så gøy! Tenk å få så god kjemi med noen du har kjent i maks noen uker. Når jeg kom hjem i går så var jeg så glad for det var slik jeg var før. En jente som elsket å være med venninne sine. Og det har jeg tenkt flere ganger i løpet av de siste månedene når jeg har vært med de jentene jeg har blitt kjent med her nede. Jeg vil være den jenta. Selv om jeg forsatt er hun "kjærestejenta" også ;-)

Men, det er ikke lett å få venninner når man har blitt litt eldre. De jeg har blitt venn med har vært veldig direkte og tøffe. Det er jo bare til å spørre; "skal vi finne på noe?". Jeg har ikke turt det, men jeg synes det er så kult og beundringsverdig! Hvordan skal man ellers få venner? Hvorfor skal slike ting være flaut og teit? Selvfølgelig trenger man venner!

Jeg tror mange der ute føler seg ensomme og venneløs. Spesielt de som har flyttet til en ny by i voksen alder. Det er rart og litt skummelt å skulle få seg nye venner. Men når det først skjer - så er det så herlig! Jeg digger at jeg nå kan ringe til flere for å spørre om å ta en middag eller bare en kosekveld hjemme. Det blir så viktig for meg fremover - enda viktigere enn jeg hadde sett for meg.

Men, nå skal jeg skifte tema litt. I går tok Audun noen bilder av meg og det er disse dere ser her. Det måtte til hundrevis for at vi skulle få noen gode bilder. Vinden var så sterk, så håret mitt var overalt!!!! Jeg så ut som huldra på de fleste bildene, haha :-) Men ellers likte jeg de. Jeg elsker disse klærne og kombinasjonen.

Akkurat nå har de 40 % på dyreste gave. som velkomstgave til alle gamle kunder og 50 % til nye kunder + fri frakt. De har oppdatert siden deres og det har blitt så fint! Ta en titt HER.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg spille SUPERMARIO med Audun og etterpå skal vi gå tur <3 Vi blogges senere i dag! Håper dere koser dere og nyter lørdagen :-)


REPRISE PÅ PROGRAMMET VÅRT I KVELD, LØRDAG, 20.00 - KANAL FEM


(innlegget inneholder adlinks)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

ooooo
,
Har du vurdert botox? ikkke for å være frekk, bare lurer! man ser d tydelig når noen ttrenger d!
martaalise
martaalise,
haha what! :-O du trenger botox i hjernen!
nouw.com/martaalise
4angelcaos
4angelcaos,
Eier du ikke folkeskikk?? Marta trenger da virkelig ikke botox noen plasser.
nouw.com/4angelcaos
Solrun
,
hahaha......godt svar Marta (y) . Er det virkelig mulig....... såååå stakkarslig......sitte å spy ut eder og galle. Bare for å være ekkel likom. Kan ikke ha det mye godt med meg selv..... Når jeg ser for meg slike mennesker, forestiller jeg meg jeg meg en kvapsette, traust person som sitter forand pcskjermen hele dagen....lever livet sitt der. Sitter der å blir sint av sjalusi pga. de føler seg mindre pene, smarte og vellykkede enn personene de slenger dritt til. (Har ett skikkelig ekkelt bilde av hvordan de ser ut, men skal ikke utbrodere det da jeg ikke ønsker å synke ned på deres nivå. Men for å si`re SÅNN....tror dette menneske hadde trengt en hel del Botox selv :-p ) Du er så vakker Marta...... kjenner deg ikke, men liker å tro jeg er en såpass god menneskekjenner at jeg gjennkjenner et godt menneske når jeg ser det. Tror du er like vakker på innsiden, som på utsiden :-*
Maria
,
Hei 😊 ville egentlig bare si at bildene av deg her er super flotte 👍 Og det blir tøft for dere fremover, men tenk på hvor deilig det faktisk blir og bare få dette unnagjort😄Så kan dere virkelig starte på resten av livet😄 Vi såg dere på Mallorca i 2016:)Her har hele familien SÅ sansen for dere! Og vi ønsker dere en flott ferie igjen.. kos dere masse:)
martaalise
martaalise,
Hei Maria <3 Tusen tusen takk for skjønn kommentar <3 Så gøy at dere så oss! Si hei neste gang da 😃 <3 det synes vi er kjempe gøy! klem til deg og familien <3 vi setter pris på all støtte vi kan få 😃 klem
nouw.com/martaalise
P
,
er du latina?
martaalise
martaalise,
Marit
,
Hei 😊 Flott antrekk! Kan jeg spørre hvor buksene er fra?
martaalise
martaalise,
Tusen takk! Link til hvert plagg er i innlegget 😊
nouw.com/martaalise
ANCA,
You look amazing! Love your blog.
www.ancafratila.blogspot.ro
Karoline
,
Aldri sett noen som er minst like vakker om ikke mer i virkeligheten. Ser dere stadig vekk i byen og du er smellvakker! Kom ikke like godt frem i episoden hvor flott du er. Girlcrush!
Anne Mette
,
Som jeg skrev til deg på chat etter episoden , du skriver så bra ! Og skulle du trenge noen å finne på noe med så er jeg her 😊 Jeg kjente meg så igjen i det innlegget her og sitter selv hjemme uten jobb. Ikke har jeg så mange som har tid å finne på noe hele tiden heller 😊 Så om du ønsker så blir jeg gjerne med å finne på noe 😊
Kristin
,
Så utrolig flotte bilder av deg! Men du, jeg har et spørsmål! Hvordan traff du/kom du i kontakt med Audun? Dere er så fine sammen og utstråler virkelig ekte kjærlighet 😊 Håper dere har en flott helg!
Linni
,
Hei:) måtte bare legge igjen en kommentar etter å ha sett deg på fem. Dere er flotte og sterke. jeg har selv vært igjennom noe av det samme som deg. Og det er tøft, men husk at kjærligheten er større en alt. Og dere har rett, rettssystemet i Norge er ikke rettferdig.
Tia
,
Can you start to write in english? ❤