Denmark

Hej fra Denmark! Vi ankom i dag tidlig i elleve tiden og da var det rett til Fårup Sommerland for å være litt barnslige. Både jeg og Audun var halvtrøtte så vi brukte en ekstra time på å finne frem.. Haha. Men når vi endelig kom frem var det veldig morsomt! Vi har tatt all slags mulige berg og dal baner og vært i badeland. Jeg var så smart å pakket med meg badedrakt istedenfor bikini. Deilig å ha det morro uten å måtte trekke opp trusen eller ordne på puppene i frykt om at en skal sprette ut hele tiden. Vi hadde selvfølgelig med gopro kamera, så jeg legger ut litt bilder senere! Jeg må bare si at jeg har vært sinnsykt tøff i dag, tror Audun er litt stolt. Turde mye mer enn jeg trodde og tok baner jeg aldri har tatt før.

Litt bilder fra dagens

Har noen av dere vært her på Fårup? Det er absolutt til å anbefale! Billig mat og masse kjekt for store og små! Det er egentlig en dagstur til 500kr vi har kjøpt, så båten går hjem i kveld. Men vi vil gjerne bli hele helgen og det neste på planen er København. Vi må bare finne oss et sted å sove. Vi har begge veldig lyst til å bo litt landlig, på en privat gård eller noe. Litt romantisk! Visst ikke har vi jo alltids bilen, ikke sant? Haha. Har noen av dere et sted dere kan anbefale? Jeg har vært på tur i Danmark med mamma og de når jeg var liten og da bodde vi på en gård som privat personer leide ut for ett par netter. Der var det dyr og et koselig sentrum rett ved. Sykt koselig. Dessverre husker ingen av oss hva det het! Men nå legger jeg vekk pcen. Skrives i morgen!

PS: Audun har skrevet det mest saftigste innlegg som jeg publiserer i morgen. Noe ala hvorfor menn er utro mot oss kvinner. Haha.

Marta Alise

Liker

Kommentarer