Den lengste spørsmålsrunden er besvart...

Litt sent ute. Ville gjerne legge dette ut for mange timer siden men så har jeg ikke hatt det så bra idag. Spiste frokost i ti tiden i dag tidlig, også spiste jeg ikke igjen før i 1900 tiden i kveld. Gikk en tur på 2 timer hvor jeg bare deppa og deppa. Har hatt en skikkelig nedtur og jeg har tatt et valg som jeg kanskje skulle tatt for lenge siden. Skulle gjerne fortalt dere mer, men jeg ønsker ikke å utlevere noen. Men jeg vil gjerne si at jeg er ikke syk eller noe, jeg er bare veldig lei meg og jeg lurer på hvorfor ikke alle bare kan være snille og greie mot hverandre. Synes det er så ufortjent.. Men men.. Nå har jeg vært gjennom en forferdelig gråte-dag, trent yoga i 55 minutter og spist en kyllingfilet. Føler meg mye bedre nå som jeg har fått det "ut", trent og spist. Kunne ønske jeg sovnet nå og våknet til en ny dag men jeg får ta på noe Enya og se om jeg sovner.. Litt tidlig kanskje? Det er så irriterende at ikke alt kan gå på skinner. Nå som bloggen går så sykt bra, så må noe i privatlivet gå under.. Blææh. Livet altså.

Men nok om dritt og nedturer. Jeg har besvart alle spørsmålene deres og selv om jeg gjerne skulle gjort det på video så føler jeg at jeg har svart godt og utfyllende nok! Lover å lage video snart men da må dere gi meg råd og tips om hva..

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hva tenker du om plastikk kirurgi? Har du operert leppene, ser du har veldig hjertemunn. Søte lepper! Hvor mye kostet walk in? Er det din naturlige hårfarge på bilde? Hvor ofte får du drittslenging på bloggen?

Jeg tenker at alle kan gjøre som de vil og at jeg ikke trenger å ha noe mening om hvem og hva andre gjør. Men i forhold til meg selv og kirurgi så er jeg for om jeg sliter veldig med noe. Slik som jeg gjorde med puppene. Det var et skikkelig kompleks som ble "fiksa". Nå ble jo ikke puppene mine akkurat slik jeg ønsket men de ble i hvertfall større og mer proposjonert til min kropp. Men det er en jævla påkjenning og fy faen så vondt det var.. Så det er jo noe å tenke over, ikke bare én eller to ganger.. Jeg har aldri rørt leppene mine. Audun sier også det og om jeg fikser på de så klikker han :-) Har tenkt på det mange ganger men jeg kommer ikke til å gjøre noe akkurat nå i hvertfall. Kanskje når jeg ble eldre. Walk in kostet rundt 4000 kr. Vi gjorde alt selv og alt er fra IKEA :-) Ja, det er min naturlige hårfarge. Det blir lysere på sommeren da, derfor jeg farger det én gang i løpet av høsten. Jeg får drittslenging av og til. Noen ganger kan det gå mnd uten å få noe stygt men så plutselig så blir det veldig mye i en uke i strekk.. Helt ok :-)

Hva er dine planer mtp barn? Synes dere tar det veldig rolig...

Haha. Så mange meninger om oss og barn. Vet dere at jeg bare er 24 år? Ja, babyer er søte og jeg får lyst på baby når jeg holder en.. Hadde som jeg fortalte for litt siden en kort periode i fjor hvor jeg ville gjerne ha baby men jeg tok forsatt p-pillen :-) Så jeg vil ha baby, men ikke nok til å gjennomføre det akkurat nå. Mitt verste mareritt er å bli ung mamma..

Hvordan menn liker du? Du har jo kjæreste men hva type liker du vanligvis? Kan du begynne å poste video oftere? Elsker outfit også. Hva er ditt beste stylingstips?

Jeg liker de som heter Audun, er skalla, muskuløse, 190 høy og er snille :-) Skulle egentlig lage video ut av denne spørsmålsrunden men jeg har hatt en shitty day og jeg vil ikke ødelegge deres dag og.. Outfit kommer ca én gang i uken :-) Og ja, skal bli flinkere med video. Beste stylingstips er å pusse tennene ;-) haha!

Hei lese bloggen din kvar dag og syns du e utroli flinke eg beundrer deg så masse du virka so ei jenta med bein i nasen , ka va da så fekk deg te å begyna og blogga ?
Og ka e da beste minne me Audun så langt ❤️ Dåke er så herlige Audun er heldig så har deg og du er heldig så har han
Og har dere planer om og gifte dåke?
Har du noke tips te ka man kan kjøpa te kjæresten til jul?

TUSEN TAKK!!!! Jeg ville begynne å blogge i mange år og når jeg ble sammen med Audun så sa han at jeg bare skulle hoppe i det! Så da gjorde jeg det.. Glad i å skrive, ta bilder, dele og fortelle :-) Det beste minne med Audun er nok veldig vanskelig å dele her for det er så mange. Vi har hatt mange ferier sammen, sene kvelder i sengen hvor vi har snakket om dype temaer.. Ja.. Men ett veldig fint minne var første daten vår da. Jeg satt mye på tlf for jeg var usikker mens Audun prøvde hardt å snakke med meg :-) Haha. Angående gifteplaner så har vi egentlig aldri snakket så mye om det. Bare hvordan vi vil ha festen osv.. Kanskje om noen år :-) Et godt tips til julegave til en man bryr seg om er å kjøpe en glasskrukke på IKEA også skrive søte lapper, brette de sammen og ta de oppi krukken sammen med masse godteri! Det gjorde jeg til Valentine. Tusen takk for herlige ord!

1. Hva er de tre fineste tingene Audun har gjort for deg?
2. Hvilke tre blogginnlegg er du mest fornøyd med?
3. Hvilke bloggtemaer tror du leserne dine setter mest pris på?
4. Vil du fortelle om noen komiske krangler du og Audun har hatt?
5. Hva er ditt mes† leste innlegg?
6. Hvis du kunne reist hvor som helst uten å tenke på penger i morgen, hvor ville du reist?
7.Ønsker du å forlove deg eller gifte deg og evt når?
8. Hva ønsker du å benytte de neste årene til?
9. Hvilke type jobber kan du få med utdannelsen din?
10. Hvis du skal kose deg skikkelig, hva gjør du?
11. Hvordan har du det?

1. I begynnelsen av forholdet vårt kom Audun helt fra Arendal til Oslo (4 timer) for å hente meg på jobb hver torsdag. Jeg var ferdig 22.30 og han hentet meg for at jeg skulle slippe å ta bussen så sent. Bodde 2 busstopper fra jobb men likevel så var han så redd for meg. Så søt :-) Andre ting Audun gjør for meg som jeg synes er viktig er de hverdagslige tingene som jeg aldri kommer til å ta forgitt! Bare det å fylle kjøleskap, stå opp tidlig for å kjøpe egg om vi mangler det, rydde, støvsuge, ta oppvasken etter at jeg er ferdig å bake/lage mat.. Vanskelig å velge 3 spesifikke ting, men han er virkelig ikke vanskelig å be. Om jeg må til Bergen, så kjører han meg dit, om jeg må til Oslo så kjører han meg dit.. 2. Tre blogginnlegg jeg er fornøyd med; Jeg er alltid fornøyd med innleggene mine jeg :-) 3. Bloggtemaer som blir mest lest er matinnlegg, outfit og personligeinnlegg. Auduns innlegg blir også lest veldig mye! 4. Jeg og Audun har hatt mange krangler, de mest komiske må være når vi snakker om noe vi ikke kan, så da blir det krangling bare for å krangle. Helt teit. 5. Det mest leste innlegget mitt er "Fra karakter C til F". 6. Om jeg skulle reist et sted uten å tenke på det praktiske er USA. 7. Jeg vil gifte meg, men ikke akkurat nå. 8. De neste årene skal jeg fokusere på meg selv og Audun. 9. Jeg har utdannelse i Markedsføring og Salgsledelse, så noen yrker kunne vært noe innen butikk, kontor, reklame, markedsføring, salg - ja, ganske basic utdannelse :-) 10. Når jeg koser meg så er jeg inne, drikker ett glass hvitvin og ser Friends mens jeg blogger! Haha :-) 11. Akkurat nå har jeg det rævva, men det blir sikkert bedre i morgen! Håper ikke noen lesere gir meg en diagnose..

Hei Marta. Her hører du fra en leser som aldri har gitt lyd i fra seg. Jeg heter Maren og leser bloggen din hver dag opptil flere ganger om dagen. Du og Kristina Andersen er de beste bloggerne. Mine spørsmål til deg;

1. Kan du selge noen klær nå som du har ryddet?
2. Skal du til Florø i fremtiden?
3. Hvorfor bestemte du deg for å klippe deg og hvordan ble det akkurat den lengden? Det så ikke så veldig gjennomtenkt ut i videoen men det ble utrolig fint.
4. Hva er ditt beste mote og stil tips?


Digger deg!!

Hei Maren og tusen takk! Så fin kommentar! 1. Jeg kan se over skikkelig også plukke ut det som er fint eller ubrukt. 2. Jeg skal ikke til Florø i fremtiden dessverre. 3. Det var ikke så gjennomtenkt nei, haha :-) Det ble den lengden jeg tok på feelingen.. 4. Mitt beste motetips er så kjedelig som dette; gå komfortabel uansett hva du går med. Ellers utstråler du ikke selvsikkerhet!

Hva vil du anbefale å spise når man vil kose seg men MÅ være sunn? Tenker middag spesielt..

WOK! Og om du har unger eller vil imponere middagsgjestene er det gøy å legge den oppi en ananas feks..

Hva gjør du når ingen ser på?

Jeg gjør det samme som dere?

Selvom jeg liker bloggen din godt og ikke vil at du skal slutte og blogge (hehe) - savner du ikke og ha en jobb med mer faste rammer og arbeidstider? Også heller ha en blogg som hobby? Hvordan pleier du håret ditt?!? Det er så sykt fint!!

Takk! Nei, jeg savner ikke det, men kanskje det forandrer seg med tiden? Jeg vasker det hver 3 dag ca ettersom hvor mye jeg trener og tar litt hårolje i det ett par ganger i uken. Tusen takk!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg lover å svare dere på video en annen gang. Eller jeg kan lage video med noe annet innhold! Kom gjerne med tips!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Veronika
,
martaalise
martaalise,
Awsome!
,
Kan du ha flere spørsmålsrunder? Gikk glipp av denne men har masse spørsmål 😊 leser hver dag! Digger begge to!
martaalise
martaalise,
Ja kan prøve å ha én i mnd 😊 <3 Takk for det Awsome! Awsome navn 😉 haha
nouw.com/martaalise
Maren
,
Ķunme ønske du gjorde det i video.. Men elska de!!
Helene
,
Utrolig mange bra svar!😊 Er kjempe gøy og lede spørsmål du svarer på 😄
martaalise
martaalise,
Takk for det Helene! Klem <3
nouw.com/martaalise