December plans

Her er dagens grine-innlegg.. I morgen skal jeg til Oslo og bli til onsdag. Audun kommer ikke før tirsdag, så det vil si at jeg skal være 4 dager og 3 netter uten han.. Føles utrolig rart og jeg har gått i gruet meg hele uken. Jeg kan på mange måter skjønne om noen sier at vi har et "usunt forhold". Hadde det vært opp til oss hadde vi sittet oppå hverandre hele tiden, haha.. Alle sier at vi bare har godt av å savne hverandre litt, treffe andre osv.. Nei, til helvete med det. Jeg vil gjerne være med andre men vil ha Audun der også.. Men nå får i hvertfall alle tilfredsstilt det der at jeg skal dra uten Audun til Oslo. Håper bare jeg overlever!

Heldigvis er planene for Oslo-besøket VELDIG GØY! Allerede første dagen skal jeg på det jeg har gledet meg mest til, nemlig julebord med jentene. Dette er de kjekkeste, fineste og greieste venninnene jeg har i Oslo, eller hele Norge. De tar alltid så godt vare på meg og jeg er veldig glad i dem. Selv om jeg ikke er like god på å delta på ting så setter jeg alltid pris på at jeg blir invitert. Og mest sannsynlig er fremtiden min i Oslo, når Audun skal inn å sone. Så da må jeg ta igjen alle bursdager og jentekvelder jeg har gått glipp av.

På søndag skal jeg ha jentedag med lillesøsteren min Mariela. Vi skal bake, se film, gå tur, sminke oss, fotspa osv :-) Kose oss slik som bare vi kan! Haha.. Disse to dagene kommer til å gå kjempe fort. Så da er det allerede mandag og da er det siste dagen uten Audun... Fjoo.. Tror jeg overlever. Denne dagen skal jeg noe hemmelig som jeg har holdt på med hele høst. Veldig lyst til å fortelle dere, men må vente litt mer. På tirsdag kommer Audun og da skal vi på Kurt Nilsen konsert også ut å spise. En skikkelig kjæreste-julebord. Gleder meg så sinnssykt! Har alltid hatt lyst å dra på julekonsert med Kurten og endelig blir det ønsket oppfylt sammen med verdens beste ♥ Onsdag skal vi til Bergen og jeg håper ikke vi mister flyet, haha.. Derfra er planene å være hos mamma og de til over helgen også tilbake til Arendal.

Jeg vet ikke når vi overtar leiligheten. Tror det blir mellom jul og nyttår. Kanskje før.. Men vi er uansett i Bergen til den 21 des. Spennende blir det i hvertfall!

Ahh.. Se på det fine ansiktet... Hvordan skal jeg leve uten...

Jeg har veldig mye gøy å se frem til, men jeg merker det stikker litt å skulle være uten Audun nå til helgen...

Marta Alise

Liker

Kommentarer