De to siste dagene

God morgen dere! Jeg har hatt en skikkelig lat morgen med Audun. Så deilig å få han hjem igjen. Skal fortelle litt mer om det lenger nede. Først tenkte jeg å fortelle dere litt om torsdagen min. Jeg har jo egentlig ikke oppdatert dere noe særlig med hva jeg har gjort. Men dere som følger meg på snapchat vet :-) Hehe.

På torsdag dro jeg til Risør sammen med svigermor og kusinen til Audun. Jentene på tur. Først startet vi dagen vår med å gå litt i butikker før vi dro hjem for å spise lunch. Svigermor hadde laget deilig kyllingssalat - mmms! Senere gikk vi ut igjen for å shoppe litt julegaver men jeg fant ikke noe særlig. Jeg tror jeg må spare meg til jeg går ute med Audun. Men noe ble det, blant annet julekuler og noen lys! Risør var pyntet så fint!

Synes Tante Bruns Solarium var så morsomt, for jeg har aldri sett solarium som er privateid. Har kun sett solarium i kjedeform - så tenkte at det var litt typisk Risør :-) Ikke at jeg kjenner byen SÅ godt, Tante Bruns Solarium kan være helt nytt for min del. Men i Risør har du forsatt unike butikker og de finner ikke kjedebutikkene på rad og rekke. Sykt koselig :-)

Og i går skjedde det beste av alt; Audun kom hjem fra jobbreise. Han har vært i Kirgisistan av alle land - Haha! Det rimte? Men i hvertfall, han har vært der sykt lenge! Siden mandag tidlig har han vært borte fra meg og det føles som flere måneder. Sykt ubehagelig å gå å legge seg uten han, stå opp uten han, alt blir så stort og ensomt. Lurer på hvordan jeg skal klare når han er vekke i lengre tid..

Men jeg må bare støtte alt han prøver å jobber for :-) Selv om jeg ikke liker de lange reisene vekke fra meg. Kirgisistan er et land jeg aldri har unnet en tanke og det er absolutt ikke noe typisk turistland, men jeg måtte jo google og det var utrolig interessant med historien og menneskene som bor der. De har blant annet forsatt nomader i fjellene som man kan bo med en uke. Det er kommet på min liste nå for å si det sånn. Om Audun klarer å få til en avtale med de så blir det kanskje flere turer :-) Det er latterlig billig å dra dit også.. Selv om det ligger rett ved Kina. Haha.

Men Audun var helt utslitt etter 24 timer på reisefot stakkars.. Han måtte bli i Moskva i 14 timer og der må man ha visum for å komme seg ut av flyplassen, så det ble ingen hotell på han. Jeg har overnettet på flyplass før, og det er IKKE behagelig. Det var veldig deilig å se han igjen. Jeg har stelt her hjemme. Ryddet og vasket som en gal og rett før han kom i går rakk jeg 25 min yoga, dusjet og laget taco til oss. Det stod på ønskelisten hans. Vi satt oss på sofaen etter middag og så Skavlan men Audun duppet av, så det ble seng klokken 10.00 på oss. Haha :-)

___________________________________________________________________________________________________________________

I dag skal vi ned til byen, ta litt bilder og kanskje en tur til Kristiansand. Jeg har låst meg litt inne de siste dagene (bortsett fra torsdagen i Risør), pga bloggen, så jeg har et veldig behov for å komme meg ut. Hatt så mye å gjøre og innlegg å skrive. Har enda ikke blitt ferdig... Men jeg må ta skikkelig fri i dag :-) Hva er deres planer i helgen?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Kose oss siste rest av ferien i Thailand før vi reiser hjem på mandag 😊
nouw.com/therockinkchick
martaalise
martaalise,
så deilig <3 😃 kos dere masse!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Hva er det du har lagd i de koppene? det så utrolig godt ut! 😊 skjønner det føles ut som evigheter når han er borte når du er vant med å være med han vær dag, det blir noe annet, men så bra han er kommet hjem igjen nå 😊
martaalise
martaalise,
Det er smoothie, yoghurt og litt hjemmelaget granola 😃
nouw.com/martaalise