De teiteste kommentarene jeg får på bloggen

Jeg har siden høsten i fjor hatt lukket kommentarfelt, altså man kan kommentere, men jeg må godkjenne det først. Dette har vært en grei løsning for jeg har sett at noen, rett og slett ikke kan oppføre seg. Det gjør meg ingenting om noen skriver at jeg er stygg eller at bloggen min suger- det godkjenner jeg, men når det blir veldig ekkelt om enten meg eller de nærmeste, så synes jeg det er bra ordning. Men for noen måneder siden ombestemte jeg meg og tenkte at jeg kunne godkjenne alt fra da av. Jeg synes at det er blitt stoooor overvekt at positive og snille følgere at en drittkommentar her og der ikke gjør meg noe. MEN, så har jo de mindre snille kommenterene forsatt. Nå er de ikke like ekle som før altså, men de er sykt latterlige. Så her er topp 3 som jeg bare må vise dere. I tilfelle dere ikke har sett dem..

Til dere som kommententerer at jeg ikke kan blogge om matoppskrifter:

Titt og ofte har dette med matoppskriftene mine dukket opp; at jeg ikke burde få lov til å anbefale en matrett. Hallo? Hvor teit er ikke det? Så når jeg lager enten en oppskrift som jeg har funnet på selv som jeg liker skikkelig godt og vil dele videre eller deler en oppskrift fra mamma, så er ikke det ok, fordi jeg ikke er utdannet kokk? Må man ha utdanning for å gi tips/råd/anbefalinger? Så siden jeg har utdanning i markedsføring og salg, så er dét, det eneste jeg kan fortelle og gi tips om? Haha.. Og siden jeg ikke er sminkør eller PT, så kan jeg ikke gi sminketips eller si at det å ta sit-ups eller armhevinger er bra bare fordi jeg ikke kan dra frem at jeg har gått på kurs/skole?

Og det latterligste av alt er at denne personen sier at hun og resten av kokke-kollegaene ler av meg når jeg gir ut en oppskrift her på bloggen om en salat eller smoothie her på bloggen. HAHA. Hvor jobber dere egentlig? 😂😱 Dere er teite kokker.

Til dere som kommenterer at jeg ikke bryr meg om bloggen:

Jeg bryr meg 100% om bloggen men jeg skal ærlig innrømme at jeg har brydd meg om bloggen 90 % den siste uken. Grunnen er veldig enkel; vi har hatt besøk av onkelbarna til Audun som jeg gjerne ville prioritere, det har vært fint vær og sist men ikke minst; jeg har rett og slett ikke hatt lyst til å la være å være med på noe bare for å sitte å skrive. Jeg har tenkt at dere også har sommerferie og kanskje nyter den utenfor pc og mobil. Men jeg elsker bloggen min og jeg kunne ønske jeg var litt mer rutinert slik at jeg kunne ha oppdatert 3 ganger hver dag som vanlig enn 1 til 2 ganger per dag..

Synes det er dårlig å si at jeg ikke bryr meg om bloggen, for det gjør jeg. Tenker på den 24/7 selv om jeg gjør andre ting. Dere må også huske på at det å skrive blogg er ikke bare å skrive selve innlegget. Jeg svarer også daglig på mail fra dere, kommentarer, facebook, tar bilder osv. Nei, det er ikke noe vondt eller hardt altså, men det tar litt tid :-) Men som dere vet, så elsker jeg det! Så det gjør ingenting, ville bare påpeke at bloggen er litt mer enn å sitte å skrive noen linjer :-)

Til dere som kommenterer at jeg er bortskjemt:

For det første liker jeg å si at jeg er skjemt bort, ikke bortskjemt. Jeg er veldig takknemlig for all kjærlighet jeg får, alt jeg har opplevd og alle ting jeg har. En bortskjemt jente er vel en som ikke setter så pris på ting men som likevel får? Det er ikke meg. Mamma har dullet masse med oss og gitt oss alt i hele verden. Men det finnes de som har mer, akkurat som det finnes de som har mindre. Forskjellen er vel hvordan man blir som person og hvor høyt man setter pris på det. Jeg føler meg veldig heldig, ikke bare fordi jeg har opplevd mye og fått det jeg har ønsket meg, men mest av alt fordi jeg har hatt noen som har brydd seg såpass mye om meg og fått meg til å føle meg som verdens viktigste person.. Men som jeg nevnte i forrige innlegg, jeg har også hatt en annen person som har fått meg til å føle det motsatte. Så jeg vil si at jeg ikke bare er overfladisk eller bortskjemt. Jeg har også hatt mine ting som suger, men alt i alt føler jeg meg veldig heldig og jeg er veldig takknemlig. Så nei, jeg er ikke bortskjemt.

Visste ikke helt hvilken kategori dette innlegget skulle plasseres, men siden det har blitt en "hverdagslig" ting at dere kommenterer dette så går det under "hverdag og fest", haha :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

annifridhuhtala
annifridhuhtala,
Du er helt rå! Sånne teite kommentarer er nesten bare til å le av, men det kan jo gå innpå en uansett. Håper du vet at du er en veldig flink blogger som mange ser opp til, og at det veier opp for de teite kommentarene der! You go girl!
nouw.com/annifridhuhtala
martaalise
martaalise,
Haha takk <3 jeg prøver :-O Så fint sagt <3
nouw.com/martaalise
Ellis
,
Jeg elsker når du blogger om mat! Jeg er kjempeglad i å kokkelere og er kjempeintressert i dine oppskrifter, yoghurtbark og din mors spanske tortilla er to av mine favoritter 😊så uansett hva frøken Mette/Sjalu som faen sier, så er vi nok veldig mange fler som setter pris på at du deler det du lager ( hvem faen er det som irriterer seg over at folk deler oppskrifter uansett?? 😂😂 get a life! Vil også fjerne påpeke at noen av landets største matbloggere (feks trine fra trines matblogg, som er utdannet jurist egentlig) ikke er utdannet innen mat, irriterer du deg over dem også kanskje? 😂
martaalise
martaalise,
Åhhh Tusen takk snille deg 😊 Det var en veldig fin kommentar! Og litt morsom på slutten haha 😊 Tenk å irritere seg over noe sånt. Litt trist. Men men. Så kjekt at du likte yoghurt bark og omeletten! Det skal jeg hilse å si <3
nouw.com/martaalise
Pernille
,
Nå mistet du helt min respekt! Så jeg kan ikke mene at du ikke kan legge ut oppskirfter? Vi har alle lov å mene hva vi vil!!!!? herregud. for en følsom blogger du er! Tåler dere virkelig ingenting?
Ellis
,
Du kan såklart mene hva du vil, men å drive å hakke på folk er jo en helt annen sak. Og hva mener du med "kan ikke legge ut oppskrifter"? Selvfølgelig kan ho det? 😂Hvorfor i alle dager skal noen bry seg om hva du mener folk kan og ikke kan? Du sitter på nettet og fornærmer folk du ikke kjenner, også blir du butthurt når de sier de gir faen i hva du syns? Hva slags person er du egentlig, ærlig talt😂 Sykt stusselig
Kristin Jørgensen
,
Helt enig med deg Ellis! Stå på Martha, og drit i nettrollene!!!!
martaalise
martaalise,
Takk for støtten damer <3 Velger å ikke kommentere noe tilbake til Pernille. Hun får finne seg en annen blogg å lese. Jeg kommer til å blogge om matoppskrifter helt til dagen jeg dør 😊 haha!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Folk har for lite å gjøre rett å slett! Men det med matoppskrifter osv er bare helt latterlig😂 Og de er kokker liksom? Hvem som helst kan legge ut oppskrifter, er så teit at det er morsomt
martaalise
martaalise,
haha 😋 Tviler på at de er det..
nouw.com/martaalise