De som ikke kom med..

Hei fra Norge. Her tar vi livet med ro i dag før det braker løs i morgen i Risør. Da er planen å feire svigerforeldrene mine, for de har 40 års bryllupsdag dette året. Onkelbarna til Audun kommer også ned og det blir veldig kjekt å være sammen med hans familie hele helgen. Da blir overgangen til den "vanlige" hverdagen mye enklere. Ikke at vi lever så vanlig, men jeg mener mer uten opplegg, sammenkomster og ferier :-)

I går når jeg kom hjem gikk jeg gjennom alle bildene vi har tatt og det er så sykt mange.. Flere 1000.. Må renske opp for det er mye av det samme. Men her er bildene som ikke kom med på innleggene.

Først er det bilde av Audun, Ole og Melisa når vi var ute å spiste Paella med mamma og de.

Bilde av frokostbordet siste dagen. Vi måtte flytte møblene i skyggen for det var sol der spisegruppen akkurat da. Veldig koselig når alle sitter rundt bordet.
Mitt forsøk på å stå på hendene. Var litt for dypt der, haha :-) ellers er jeg ganske flink altså!
Audun som chiller med en Sol når solen har gått ned.

Ole er linselus når vi skulle ta fine parbilder. Ble ett kult bilde av det da :-) Haha.

Dette er fra dagen vi var på Fuentes del Algar. For å få dette bildet måtte vi vente noen minutter for å ha hele broen for oss selv.. Har mange flere men synes de her var verdt å dele. Fremover blir det lite palmer, basseng og øl.. Gruer meg til å blogge uten de fine bildene.. 😓

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Sol og varme er noe av det beste!☀️ Fine bilder 😊