de siste to dagene

God kveld dere :-) Nå ligger jeg og Audun i sengen og er klare for å slukke lyset snart. Vi har lagt oss så tidlig hver eneste dag denne uken. Vi har vært i seng ca ti, halv elleve på kvelden. Og det er ganske sykt for å være oss for vi kan drøye den veeeeeldig lenge og jeg sovner som oftest ikke før 2-3 tiden om natten, så ja jeg kan si at det har vært veldig deilig å være litt fornuftig. Men jeg skal ikke være for kjapp å si at det har vært så bra opplegg for vi er nemlig litt småsyk. Har kommet og gått hele tiden og nå kjenner jeg det skikkelig i halsen. Jeg må også begynne å ta jern tabletter, er ikke normalt å være så sliten som det jeg er for tiden. Det er veldig slitsomt å være sliten hele tiden, haha :-)

De to siste dagene har vi gjort mye gøy! Audun har vært mye med onkelbarna, både på ski og på Hove mens jeg har vært hjemme å fått unnagjort en del jobbing og møter over Skype. Lagt noen kule planer for bloggen fremover og jeg gleder meg til å dele de med dere :-) Jeg har også rukket å være med en venninne og i går var vi på kafe å spiste middag. Fikk en tørr og sliten salat på Jordbærpikene - så der går jeg aldri igjen! Føler vi alltid velger Egon og tapas restaurant for det slår aldri feil, med en gang man blir litt eventyrlysten å smaker på noe annet - så blir man skuffet! Akkurat slik som vi ble på indisk restaurant på valentine og nå på Jordbærpikene i går. Trasig! Da blir det til at man alltid går der man vet at man får god mat, ikke sant? :-)

I dag har vi vært med ungene, tanten til Audun og svigers på Peppes her i Arendal og vi spiste pizza som bare det! Buffeé er farlig! Etter dette dro vi på butikken for å kjøpe litt godteri også havnet vi hjemme hos oss på sofaen. Vi så filmen Ants med ungene og ett par timer senere dro de hjem til svigers igjen. Jeg hadde så dårlig samvittighet for den pizzaen, så for min del ble det 35 min løpetur ute. Var helt svett og ferdig når jeg kom hjem og nå ligger jeg i sengen med litt bedre samvittighet. Jeg har jo ikke løpt på mange måneder siden jeg har vært helt hektet på yoga + at det har vært så kaldt ute. Men nå nærmer det sesongen for å løpe ute og jeg gleder meg til å ta beina fatt å løpe fra meg :-)

Hva har dere gjort i dag? Jeg har spilt inn en videoblogg som jeg skal dele i helgen :-) Håper dere titter innom for å se den! Vi blogges i morgen :-) Klemmer!

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer