de beste og verste outfitene

Det er ikke til å stikke under en stol at Carrie har hatt mange forskjellige antrekk i Sex And The City. I hver episode, og opptil flere ganger per episode så skifter hun til noe råkult! Stygt, eller fint - det er så gøy! Jeg elsker jo serien og filmene, men jeg kunne bare sett på pga klærne! Elsker antrekkene på alle fire, og spesielt på Carrie! Åhh, jeg elsker Carrie! I løpet av de siste dagene har jeg sett på SATC istedenfor Friends, tenkte jeg trengte en pause for å se på min andre favorittserie og da ble jeg inspirert til å lage dette innlegget :-) Det er jo så mye gøy! Så nedenfor har jeg listet opp de beste og de verste etter min mening.. <3

the best

De fine antrekkene er det helt klart flest av! Carrie er jo ganske slank og kan gå med det meste! Jeg elsker de fleste kjoler hun tar på seg <3 Ikke alle er helt min stil, men jeg elsker de på henne! :-)

Og med tanke på håret så er hun nesten alltid fin. Liker alle frisyrene bortsett fra når hun blir kort <3

the worst

På de verste antrekkene så er det skikkelig ille synes jeg. Men det har sin sjarm siden det er henne og jeg elsker at hun er vågal. Man blir inspirert til å prøve litt nytt, men hei, man kan ikke treffe hver gang :-)
Jeg har blitt litt syk de siste dagene så i dag skal jeg kose meg i sofaen med litt mer SATC. Håper jeg blir bedre til kvelden kommer slik at jeg kan begynne å planlegge besøket mitt til Audun i morgen <3 Må også få blogget litt mer i løpet av dagen når jeg får vekk denne tunge hodepinen :-O Håper dere er friske og raske :-) Klem!

__________________________________________________________

følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Jeg er også kjempe fan av sex and the city, å og så klart er carrie min favoritt. Jeg kan fint se denne serien om igjen flere ganger.
nouw.com/frulea