De 10 verste tingene jeg vet - Audun

(skrevet av Audun)

10. Folk som stjeler samtaler. Du har endelig en svært god samtale med en person, og plutselig dukker en tredje person opp fra intet, og ”spyr inn” med hvor forferdelig det var at en bil så vidt var borti vedkommende for 2 dager siden, who the h*** cares? #sosialeantennerMISSING

9. Personer som kaster bilen inn i rundkjøringen, selv om de helt klart kom sist inn i den, og JEG må bråbremse for harde livet…. (Selv om jeg får ”mord i blikket” og har mest lyst til å krasje rett inn i vedkommendes bil med en porsjon orgasmiske tanker mens det skjer).


8. Mennesker som oppdaterer facebook mer enn 2 ganger daglig for å spæmme hva de spiser og hvor gøy det var å gjøre et eller annet totalt ubetydelig for alle utenom den personen., og den ene ”likes” den får for ente gang. Ta hintet?


7. Når enten Stian Blipp, Atle Pettersen eller Samuel Massie er for mye på tv… Tror faktisk Atle Pettersen smiler til og med når han griner.


6. En som alltid har en historie som er bedre enn din, uansett hva du forteller så skal personen overgå din. Eks du forteller stolt en historie om den gangen du gjennomførte et maraton, og selvfølgelig forteller da denne personen vel og merke uten å gi deg creds, at det ikke er måte på hvor mange New York maraton personen har gjennomført. Eller kjenner du en ”kjent person”, så kjenner han ti. Fuck off!


5. Barn som ikke har fått oppdragelse, og gjerne får lov å puffe andre barn og mobbe dem åpenlyst mens foreldrene ser dette men ignorer det. #Følelsen-av-å-gi-en-forelder-buksevann


4. Stå 15 minutter i ventekø mens Telenor kundeservice påstår at det er 4 minutter ventetid.


3. Reklame på tv med personer som overhode ikke passer inn der, for eksempel random helsekost reklame for sunt liv, også dukker verdens mest slitne dame opp i den, som i tillegg har ”kafe-tenner” og forteller om hvor bra dette produktet er… Ehh, HVA?


2. Folk som nedverger seg til å røyke i sitt eget hus og ikke minst bil. Skal du aldri ha besøk av personer som ikke er like glad i røyk som deg selv? Vet dere ikke at røykelukten setter seg i vegger, gardiner og sofa, og ikke minst gjestene du får på besøl?


1. Folk som klapper med en gang hjulene til charterflyet treffer bakken. Jeg skjønner det om det hadde vært på 60-tallet da det å fly tilhørte sjeldenhetene for folk flest.. Men 2016? NEI! Folk blir flykaprere for mindre irritasjoner…

______________________________________________________________________________________________________________________

Del gjerne innlegget videre om du er enig i noen av punktene!


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
hahah det klapping på flyet er bare flaut egentlig
martaalise
martaalise,
Haha jeg synes piloten fortjener ros jeg da.. Og besetninger så klart.. Men Audun synes også det er flaut, haha 😊
nouw.com/martaalise
Guri
,
Hahahaha 😁
martaalise
martaalise,