Datenight for 2!

I kveld har vi hatt en veldig romantisk og koselig kveld, vi har gjort noe vi sjeldent gjør sammen; lager mat! Det er enten meg eller Audun som står på kjøkkenet men i dag var vi skikkelig team og det var så hyggelig. Så i kveld kommer jeg med en oppfordring til dere der hjemme; finn noe dere vil lage, kjøp inn råvarene, sett av en kveld og lag det sammen i løpet av uken! Eneste vi manglet var en flaske vin, men siden vi ikke er helt i form noen av oss så lot vi være. Her er det vi laget sammen; Pasta med scampi. Jeg har hatt denne oppskriften på bloggen før, men da hadde jeg langt fra så mange lesere, så tenkte det var på tide å dele den på nytt. Denne gangen er den til og med mye sunnere enn forrige gang :-)

Du trenger;

♦ en pakke tagliatelle (vi bruker glutenfri) ♦ 2 pk frosne scampi poser ♦ en crème fraiche boks ♦ 4 sitroner ♦ en neve med spinat ♦ en ts chili, pepper, persille ♦ 5 båter med hvitløk

Slik gjør du;

♦ Sett på vannet og kok pastaen ♦ Tin og skrell scampien (Auduns jobb hver gang) ♦ Stek den på middels varme

♦ Krydd godt scampien med hvitløk pepper og chili ♦ Når scampien er blitt rosa hiver du oppi creme fraiche ♦ Skvis ut av alt saften på 3 sitroner (Tips; hold hånden under så du ikke får steinene i gryten)

♦ Hakk opp spinat og hell det oppi gryten rett før servering ♦ Rasp sitronskall av en hel sitron og rør godt (Dette setter den ekstra gode smaken)

♦ Den siste sitronen bruker vi til skvise over ferdig resultat. Vi elsker sitron! ♦ Dekk på bordet, spis og nyt måltidet dere har sammen!

Så godt at vi kjemper om siste rest!

Marta Alise

Liker

Kommentarer