dårlig samvittighet

I går hadde jeg en skikkelig nedtur. Ahh. Visste ikke helt hvordan jeg skulle formulere det eller om jeg i det hele tatt skulle, for jeg har jo vært så positiv også har jeg det jo egentlig veldig bra. Jeg prøver også å ta hensyn til alle som ikke har det så bra.. Vil ikke ta fra de håpet med å være negativ én dag.. Men jeg kan jo også fortelle dere at jeg har det superbra i dag! Og det varte bare noen timer i går. Jeg var også med venninner og gjorde gøye ting for å ha det bedre. Hadde jeg vært alene så hadde jeg nok gått litt mer under. Hjalp selvfølgelig at barndomsvenninnen min Mariel kom i går! Ble så glad når jeg så hun. Alt for lenge siden sist.

Men istedenfor å bare fortelle dere at jeg hadde en nedtur, så kan jeg fortelle hvordan nedtur og hvorfor... Audun har fortalt meg lenge at det er en konsert og grilling i fengslet torsdag, altså i går. Og han sa klokkeslett og at jeg måtte komme opp i høyden å se.. Men så gikk tiden i går. Vi var å spilte volleyball og solte oss. Jeg hadde ikke bil og alt bare ble utsatt til jeg så at tiden gikk for langt. Hadde så jææævlig dårlig samvittighet! Ahh.. Han har sikkert sett opp hundre ganger i løpet av tiden i luftegården... Gjør så vondt.. Også kan jeg ikke ringe å forklare han.. Håper jeg får dratt opp en av dagene. Får også dårlig samvittighet når jeg har det gøy uten han, og han er der.. Og ja, alt bare rablet for meg. Jeg var skikkelig nedfor.. Vet jo at han vil at jeg skal ha det gøy..

Men jeg skal opp i helgen og bare si hei også ringer han på mandag. Håper han ikke ble lei seg.. Vet han også har hatt litt tunge dager i det siste.. Men han er alltid i så godt humør, så er vanskelig å se... Ahhh.. Dårlig samvittighet er det verste som finnes!

Har ikke vist dere brevene mine, men her er et lite utdrag fra første brevet jeg sendte han i begynnelsen <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Hvor lenge skal han sitte inne? Skjønner du har dårlig samvittighet, det hadde nok jeg og hatt. Men får håpe han forstår litt da😉
nouw.com/frulea
martaalise
martaalise,
i 2,5 år 😟
nouw.com/martaalise
Nomadjournal
Nomadjournal,
Han tilgir deg nok 😊 det kan skje alle at man glemmer bort tida, selvfølgelig er det ekstra surt nå situasjonen er som den er.
nouw.com/nomadjournal