Danmark med mann og bikkje

God morgen fra to med tung hodepine. Jeg stod opp i 8 tiden i dag men har likevel ikke klart å blogge. Tanken på å sitte foran skjermen gjorde meg kvalm. Vi var ute i går skjønner dere.. Hehe :-) Jeg gleder meg masse til å fortelle dere om beachpartyet vi var på men først Danmarksturen vår på fredag.

Fredagen startet for vår del i 6 tiden om morgenen. Båten fra Kristiansand til Hirtshals går kl 8 og man skal helst være der en time før, så det var veldig hardt å stå opp! Men jeg elsker å dra til Danmark! På båten spiste vi frokost og koste oss med Chanel. 4 søte jenter kom bort til meg og jeg trodde de ville hilse på Chanel, men de ville ha en selfie med meg. Haha. Det synes jeg var veldig smigrende og stas! Så koselig når folk kommer bort!

Vi kom frem i halv 12 tiden og da var det rett på Joe and The Juice. Synes avokado med tunfisk er så latterlig godt! Må prøve å lage den hjemme selv.. Noen som vet hva brød de bruker? Etter lunsjen gikk vi i gatene og kikket i butikker. Chanel var med inn i alle butikker. Ingen legger merke til henne, haha :-) Jeg fant en favorittbutikk og den kjøpte vi så mye rart i. Alt kostet 10, 20, 30 kr! Latterlig billig! De solgte masse sminke, shampo&balsam, husholdningsartikler og mye annet gøy som jeg elsker å kjøpe! Gleder meg til å vise dere!

Synes det er så fælt at hunden må være i bilen under turen. Turen tar jo faktisk over 3 timer!!! Tanken på at Chanel skulle være nede på dekk alene gjorde meg helt gal, så vi tok henne med inn på fergen selv om det ikke er lov. Ingen i matsalen sa noe og da satt hun ved siden av meg veldig fint. Men så bestemte vi oss for å røre på oss når det var en time igjen. Vi gikk først på taxfree og der sa ingen noe heller, men så kom vi helst øverst og da kom vakten bort å sa at vi ikke var ønsket. Neida, haha :-) Han sa at det ikke var lov med hund og det visste jeg jo, men trodde det var ok siden vi hadde henne i bur. Vi ble sendt ut og ble der til vi kom i land i Danmark, heldigvis var det bare en time.

Det som var planen med Danmark var veldig blogg-relatert. Men når vi hadde parkert bilen på dekk i båten fant vi hverken kamera eller videokamera.. Så da gikk ALT i vasken, haha! Det var veldig irriterende at vi klarte å glemme det. Men vi stresset med å få med alt til Chanel, noe vi vanligvis ikke er vant med, så da glemte vi det andre som var viktig også. Men men, vi får dra tilbake i nærmeste fremtid!

På slutten av turen vår i Danmark dro vi til Løkken og der er det så fint!! Lang, deilig sandstrand så langt øye kan se. Sanddyner og idyll! Her SKAL vi tilbake i sommer!!

Vi plukket skjell, solte oss og til slutt tok Audun seg en dukkert!! Chanel synes dette stedet var helt herlig og hun spurtet frem og tilbake som en galing! Men når Audun kledde av seg og begynte å gå mot vannet, så vendte hun snuten mot bilen og hoppet inn på gulvet. Haha. Hun var vel redd for at hun også måtte bade.

​Jeg ligger nå på sofaen sammen med Audun og vi er begge to helt ute. Trodde det skulle hjelpe med en dusj og en omelett, men jeg har forsatt veldig vondt. Ble en eller tre glass for mye vin i går... Dunk dunk.. 

Men vi blogges snart igjen! Jeg skal redigere bilder og ordne innlegg ❤😃

Marta Alise

Liker

Kommentarer

SandraMarie
SandraMarie,
martaalise
martaalise,
Helene
,
Det er jo helt sykt at hunden må være i båten i 3timer?! selvom de kanskje er det under en biltur, men alene, stakkars.. Det så utrolig fint ut der på den sandstranden, er det langt å kjøre dit? gleder meg til å se hva du har shoppet <3
martaalise
martaalise,
Ja vet.. Sykt ekkelt! Nei, det var ca en halvtime fra båten <3
nouw.com/martaalise
Amalie
,
Gleder meg til innlegget om innkjøpene dine, skal selv på dagstur til Danmark neste uke, trenger litt inspo 😃
martaalise
martaalise,
Kommer senere i dag <3 😃
nouw.com/martaalise