Dagens viktigste måltid - hotellfrokost på Thon hotell Terminus

Er det noe Thon kan, så er det frokost. Og som dere vet, så elsker jeg hotellfrokoster. Det var litt utfordrende for meg som er på diett å se så mye godt men jeg klarte likevel å holde meg sunn og få en god frokost fordi utvalget var så stort.

For meg ble det to speilegg, litt laks, grønnsaker og frukt. Mens Audun spiste en ordentlig stor frokost med alt mulig. Vi har lange dager, så da er det viktig for oss å spise litt ekstra! I morgen er det siste dagen med hotellfrokost for denne uken, vurderer sterkt å spise en vaffel med nugatti - for det har de nemlig her! PINING! Nei, jeg SKAL unne meg det. Så får jeg heller trene skikkelig når vi kommer hjem til helgen :-)

Nå har vi akkurat kommet hjem fra Mariela, vi spiste middag hos henne og nå skal jeg bruke tiden på å blogge litt slik at jeg får oppdatert dere ordentlig i morgen også :-)

//sponset

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Hotellfrokost er seriøst det beste som finnes😍 De har så mye digg! Ble skikkelig sulten når jeg så maten nå, selvfølgelig må du unne deg det, du må ikke ha dårlig samvittighet for det. Den fortjener du😙 tomatbønner er for godt foresten😂 Undervurdert! Kos dere i kveld❤️
martaalise
martaalise,
Ja helt enig! <3 kanskje jeg skal prøve det. Audun serverer seg alltid med det..
nouw.com/martaalise
Tina
,
Hotellfrokost er det beste! helt enig!! haha:) unn deg noe godt nå, det fortjener du :*
martaalise
martaalise,
:D Takk for det Tina <3 ble aldri noe nougatti den dagen!
nouw.com/martaalise