dagens tips: yoga

Hei dere! Har tipset om dette før men vil gjerne gjøre det igjen. Er det noe jeg får veldig mye spørsmål om, så er det hvordan, hvor og når jeg gjør yoga. Jeg legger ut omtrent alle øktene mine på snapchat og det er en glede å se at dere blir påvirket av det. God påvirkning vil jeg si :-) Kult at dere får interesse for yoga! Jeg har jo en nybegynner selv og kunne ønske jeg begynte med det for lenge siden, for det er virkelig en skikkelig god treningsform som får meg til å svette ordentlig og den kontakten med kroppen har jeg aldri hatt før. Jeg har blitt mye mer glad i kroppen min faktisk og behandler den bedre. Alt fra å tenke på hvordan jeg beveger meg fra en stilling til en annen til å gi meg selv massasjer, trene riktig og lytte ordentlig til hva den sier.

Så, over til dagens tips! Jeg ble hektet på yoga gjennom et program på youtube som heter Yoga with Adriene. Hun er en sinnsykt flink yogalærer som gir deg følelse av at hun er i stuen å gjør yoga med deg. Hun er veldig dyktig men ikke for streng, så man får sjeldent følelsen av at man ikke når opp. Hun har sykt mange videoer på kanalen sin på youtube men jeg har vært mest aktiv på "challengene" hun har hatt. De går over 30 dager og det tror jeg har vært en stor faktor til hvorfor jeg har klart å fullføre - man har et bestemt mål som ikke er for uoppnåelig og som gir stor motivasjon.

Først startet jeg med noen enkle klipp som var beregnet for "beginners". De var over 40 minutter og gitt gjennom basics i yoga. Senere tok jeg noen "godnatt-økter" som er veldig rolig og deilig også startet jeg for alvor med utfordringene som gikk over 30 dager! Jeg tok ca 2 økter hver dag slik at jeg trente i rundt én time, +/-. Etter det ble jeg sykt glad for at hun hadde enda en utfordring på 30 dager ute, nemlig; 30 days of Yoga Camp. Den startet jeg på i midten av desember og er snart ferdig med. Rundt juletider når jeg så at jeg ikke hadde mange klipp igjen, kjente jeg at jeg ble lei meg. For jeg tenkte at jeg ikke hadde noen ny utfordring når den ble slutt. Litt følelse av at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre når den tok slutt.

Vet at hun har skikkelig mange klipp ute, men det å følge en plan er sykt motiverende. Så for meg ble det en skikkelig god nyhet når jeg så at hun skulle komme ut med en helt ny plan nå på ny året! Nå er det 31 days of Yoga - Revolution. Nå legger hun ut en økt hver eneste dag og siden det er 4 januar i dag, ligger 4 videoer ute. Skulle gjerne tipset dere om dette før men jeg har helt glemt det og siden jeg nettopp fikk spørsmål om hvor jeg ser på yoga-video - så tenkte jeg å lage innlegg om det.

Men om dere gjør 2 klipp hver dag så tar dere igjen de klippene som har kommet ut. Jeg skal gjøre klipp nr 4 i dag og et klipp fra forrige challenge slik at jeg blir ferdig med den også.

Håper dere slenger dere på og joiner meg! Jeg elsker yoga og er sikker på at det er flere enn meg der ute som leter etter et ny hobby og noe som gjør kroppen veldig godt! Stor eller liten, gammel eller ung - disse videoene er for alle! Om man ikke klarer akkurat den øvelsen i videoen så er det bare til å slappe av også bli med på neste. Det er en stor fordel med å trene hjemme - man slipper den prestasjonsangsten også kan man gå med hva man vil ;-) Haha.

_________________________________________________________________________

Nå skal jeg få unnagjort dag 4 også skal jeg vaske sengetøyet og betale regninger! Woho! :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Little sunshine
,
Meg og gubben er i gang!
martaalise
martaalise,
helene
,
Har aldri prøvd det før, så kanskje jeg skal ta fatt i videoene og prøve meg på det 😊
martaalise
martaalise,
:D ja kom an!
nouw.com/martaalise