Dagens outfit - HAHA

Dette har jeg gått med i dag.. haha! Neida.. Men jeg kunne.. Det er drittvær her i Arendal.. Er det ikke typisk når jeg nevner at det er deilig vær her, så snur det helt? Norge asså.. Jeg fant noen bilder jeg ikke rakk å legge ut når vi var i syden og siden de var så fine, så ville jeg legge de ut nå. Blir nok siste sommerantrekket i år dessverre! Fra nå av blir det kåper, støvler, og skjerf. Kan ikke si at jeg gleder meg, men det har jo sin sjarm det også!

I går møtte jeg en liten jente på joggetur. Hun ropte på meg også holdt hun en liten søt pus. Hun mente at den ikke hadde eier og var sulten, hun ville at jeg skulle ta den med meg hjem og lage kattedo. Hun kunne vise meg hvordan den ble laget også haha.. Ut i fra hennes bedømmelse var katten 10 måneder gammel og hun hadde peiling for hun hadde vært mye på kattesenteret. Eller, hun sa hun jobbet det :-) Haha. Skikkelig søt! Hun gikk i kanskje 4 klasse og var på vei hjem fra skolen når hun hadde fått øye på denne lille katten. Pusen var veldig fin og ren, så den så ikke forlatt ut.. Men hun jenten ville at jeg absolutt skulle ta den med hjem. Jeg prøvde å komme meg unna med å si at vi var allergiske og at katten helt sikkert hadde eiere, men hun var helt bestemt på at den var forlatt! Heldigvis kom det noen gutter forbi et kvarter senere og de kjente eieren til katten. Fjoff.. Da slapp jeg å skuffe jenten og tror hun fikk ro i sinnet.

​Nå holder jeg på å klippe til videoen fra Spania.. Er mye dritt fordi vi glemmer å skru av kamera og sånn. Men men.. Jeg får prøve å lage en så kul video som mulig! :-) Tips til hvor jeg kan laste ned lovlig musikk til video?

____________________________________________________________________________________________________​

snapchat: martalise


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Janne
,
Fine deg<3
martaalise
martaalise,
åhh takk Janne <3
nouw.com/martaalise
Hanne
,
Nydelig!
Mona Yildirim
,
Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den nydelige tunikaen,du er kjempe fin
martaalise
martaalise,
Hei Mona 😊 Den er kjøpt i Danmark <3 men butikk husker jeg ikke... Var en gatebutikk i Aalborg <3
nouw.com/martaalise
Helene
,
Utrolig fine bilder!❤️ Haha så utrolig søt jente, var nok det beste du ikke tok den med hjem ja vist den ikke så forlatt ut😅 Har prøvd og lete selv men er vanskelig det med YouTube og musikk..
martaalise
martaalise,
:D ja hun var litt beskymret!
nouw.com/martaalise