dagene etter innkallelse

Shitt så mange fine mennesker det er der ute! Tusen hjertelig takk for alle meldinger, snapper og kommentarer på facebook. Ja, vi har hverandre, men det er sykt deilig å vite at vi har dere også! Vi er heldig!

I går var Audun på besøk hos fengselet og det ser ut som han blir sendt videre til Ullersmo også Nederland. Jeg skjønner ikke. Men vi skal gjøre alt vi kan for at han blir her. De har vært så hyggelige de han har pratet med her og det har så mye å si. Soningstiden kommer nok til å bli vanskelig, så om det er noen "friendly"-ansikter som er rundt han - så hjelper det veldig mye. Dere ser jo hvordan mange fengselsansatte er på TV! Haha :-) Vi bor også 5 min fra fengslet her i Arendal, og bare det å føle at vi er veldig nærme hverandre hadde hjulpet på. Men nå har jeg mine tvil.. Jaja.. Noe annet vi gjorde i går var at vi gikk tur. Arendal er faktisk varmt og godt i solen! Men vi har den snøen og de glatte veiene... Så vi får liksom ikke løpt akkurat da.. HÅPER våren kan komme snart. Den har jeg snakket og ventet lenge på..

Audun fanget øyeblikket når jeg snappet dere! Legg meg til om du ikke følger meg; martalise
Dette synes Audun var så vakkert. Han knipset sånn 30 bilder av denne garasjen. Var egentlig ganske fint men jeg la ikke merke til det før han sa det. Dryppet og dryppet ned vann.

Nå skal jeg og Audun gjøre litt yoga også skal vi spille inn en liten video til dere ;-) Hva skal dere i dag?

Marta Alise

Liker