Dagen jeg fikk silikon

Tror jeg har nevnt det tidligere men til min 18 års dag fikk jeg silikonpupper av mamma. Hun hadde lovet meg det helt siden jeg begynte å tyte om det i slutten av barneskolen. Men når jeg ble 18 år, var ikke tankene på puppene lengre. Det var litt på pause fordi jeg hadde en kjæreste på den tiden og han var ganske i mot det. Jeg hadde ikke så behov for det heller.. Men når jeg ble 20 år - da bodde jeg i Oslo og var singel forresten - så fikk jeg det for meg at jeg ville ta i bruk "gavekortet". Jeg fikk bare ett innfall av at jeg ville gjøre det NÅ! Mamma mente jeg måtte gjøre litt research og sette meg inn i det på nytt. Ønsket jeg det virkelig? Var jeg klar for det? Hvor var det best å ta? Hvor mye skulle jeg ta osv... Jeg hoppet på bussen og gikk innom 5-6 klinikker i løpet av en uke. Jeg var helt besatt.

Fant til slutt en klinikk som jeg likte godt og som hadde en god pris. Jeg måtte ta både brystløft og silikon så det var en dobbel operasjon som kom på 42 000 kr.

Aldri operer deg med mindre du er 1000 % sikker.

Så over til operasjonsdagen.... Det var 8 oktober 2012 - to uker før jeg hadde vært på konsultasjon - og mamma ble ikke glad for denne datoen. Akkurat den uken var hun i Stockholm med min lillesøster og hun synes det var så ubehagelig at jeg skulle operere meg når hun ikke var i nærheten, haha :-) Men jeg overtalte henne og gjorde det likevel.

Jeg fikk time klokken 08.00 og kom ca én time før. Husker ikke om jeg tok taxi eller buss for jeg var så nervøs, så den delen av dagen er helt borte for meg. Husker godt at jeg fastet før operasjonen og at timen før så tegnet han rundt brystene mine og skrev på antallet jeg skulle fylle dem med. Valget havnet på 240, noe som tilsvarer ett vannglass - veldig lite i forhold til hva alle andre tar. Men jeg valgte å høre på kirurgen og ta hva som passet min kropp slik at det ikke skulle se ut som jeg hadde silikon med mindre man visste det om det. Store pupper er fint altså, jeg vil bare ikke ha det selv.

Jeg husker også at jeg ble lagt inn på en båre også kjørt inn på operasjonssalen. Her fikk jeg "dopet" mitt og sovnet inn. Våknet 2 timer senere og da hadde jeg SÅ jævlig vondt. Akkurat da angret jeg som faen.. Dere aner ikke, eller jo - dere som har vært gjennom både silikon og løft i ett, vet! Haha :-) Jeg holdt på med en fyr på den tiden, så han kom å hentet meg. Jeg følte meg som dritt men ga faen. Tenkte at det var som å føde ett barn - man kan ikke bry seg om hvordan man ser ut for det har man ikke krefter til! 😰😂

Han kjørte meg hjem, var med meg noen timer også kom to venninner av meg for å holde meg med selskap. Jeg skulle jo helst ikke være alene. Jeg klarte ikke å pumpe såpe, åpne en dør, sette meg ned uten hjelp og ja, ikke en gang å tørke meg i ræva selv! Dusjing gjorde jeg ikke før 4-5 dager senere og det var et helvete *blod over alt*. Den første kvelden satt jeg i midten av venninnene mine og vi så på film. Hun ene hadde av natur behov for å slå knyttneven i armen hver gang jeg eller hun tullet. Haha. Det var litt typisk henne og hun glemte at jeg var nyoperert. Jeg, så grei som jeg skulle være, holdt kjeft. Men fy faen, hun var vondt å ha på besøk den dagen! 😂💪

Husker jeg måtte ha piller for å dempe smerten ganske ofte. Paragin Forte - kanskje noe av det sterkeste som finnes? Har faktisk piller igjen fra den gangen i skapet..

Så.. Å ta silikon er ingen spøk og man bør være 1000% sikker på at man vil det. Jeg angrer ikke, men jeg angrer på klinikk og lege. Derfor nevner jeg ikke det her. Hadde det vært ett veldig godt resultat hadde jeg lett glatt gitt litt gratis reklame, men det var det ikke. Jeg må mest sannsynlig operere meg på nytt til neste år, men da ett annet sted. Kan dere tenke dere; Audun vinker hadet til denne kroppen, går inn for å sone også når han kommer ut er det en helt ny kropp? HAHA! Pupper er jo en viktig del av kroppen.. Men så lenge de blir bedre og finere så er det verdt det for min del!

____________________________________________________________________________________________________

Følg oppdateringene mine på facebook HER.


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Så utrolig kjedelig at du ikke var fornøyd med klinikken på slutten, men synest det er bra du ikke tok overdrevent mye 😊
martaalise
martaalise,
ja viktig å ikke ta alt for mye! <3
nouw.com/martaalise
Rikke
,
Håper du blir fornøyd med ny operasjon
martaalise
martaalise,
KS
,
Hvorfor er du ikke fornøyd?
martaalise
martaalise,
mange grunner :-O blant annet at de er super harde nesten hele tiden!
nouw.com/martaalise
Gudrun
,
Hvorfor måtte du ta brystløft 😊?
martaalise
martaalise,
For da kom de til å bli helt perfekte. Nippelen ble flyttet en cm opp 😊 Men angrer på det nå da. Bedre å ha litt nedoverpupper enn de arrene..
nouw.com/martaalise