Dagen i bilder

God lørdagskveld :-) Er det flere enn oss som tar en rolig kveld å slapper av foran tven?

Vi gjør det med god grunn.. Vi har holdt på helt til nå og mamma og de har akkurat dratt.. Vi stod opp tidlig både jeg og Audun og dro rett på svømming. Akkurat nå angrer jeg på det, fordi jeg er så alt for sliten. Alle har stått på pinner for at leiligheten skal bli ferdig og det ble den! Nå er det bare småpirk igjen.. Mamma og de har laget sengegavel til oss hjemme i Bergen og fullført den her. Jeg har filmet meste parten av prosessen og kan lage til en film om flere vil lage selv :-) Veldig billig og sykt fin løsning!

Mamma og de hang også opp knagger, gardiner, persienner, speil, lys mm. Vi er så heldig for at vi har fått så mye hjelp.. Audun er mye mer handy enn meg men det var godt å få hjelp av noen som har gjort det tusen ganger før. De er så sykt flinke! Skulle nesten sagt opp jobbene å jobbet kun med dette.. Haha :-)

Her er begynnelsen på sminkebordet mitt. Nå må jeg bare finpusse og ordne med alle tingene mine også er det klart for eget innlegg med sminkebord! Jeg gleder meg og håper dere vil se :-)

Her hjemme ble det taco til kveld foran tven og etterpå var det på an igjen. Så nå er det endelig kvelden :-) I morgen skal jeg vise dere den fine sengegavelen og soverommet vårt! Det er så koselig ♥ Håper dere koser dere og nyter ukens deiligste dag. Vi skal se ett par episoder også legge oss - gleder meg til å legge meg med den fine gavelen!

Marta Alise

Liker

Kommentarer