dagen derpå + ukens gjøremål

Heiiia! Da har jeg startet dagen skikkelig! Jeg startet den egentlig for mange timer siden, men først nå jeg klikker meg innpå her. Tusen hjertelig takk for alle kommentarer, meldinger og snapper! Herregud så søte dere er! Om man ser bortifra kommentarene på KK sin facebookside, så har alt bare vært fint og koselig! Jeg regnet med litt sånn "trangsynte" og bedrevitere, så det går bra. Jeg bare skjønner ikke de som uttaler seg når de ikke vet? Skal jeg ha en mening om folk utifra noen setninger fra et intervju? Det er så rart det der. Men men. De om det!

Jeg gleder meg sånn til Audun ringer i dag! Skal hilse fra dere alle, lese opp kommentarer og fortelle han om alt! Det var jo litt av en dag for oss begge i går. Bare at Audun ikke vet det enda. Bloggen hans ble opprettet + at intervjuet med KK kom ut! Så mye på en søndag.. Wow! Men det var veldig gøy! Og det er takket være dere...!!

jeg har på meg;

skjørt fra Bikbok, topp her, øredobber TOPSHOP (annonselink)

UKENS GJØREMÅL:

_____________________________________

TRENE 3-4 ØKTER

DRA PÅ CANAL STREET

GRILLINGS MED VENNER

BLOGGE

BETALE REGNINGER

BESØKE AUDUN

GJØRE RESEARCH OM MEXICO

SVARE PÅ MAIL

VASKE BADET

Det er lenge siden jeg har listet opp "ukens gjøremål". Denne uken venter det mye gøy! I dag skal jeg på senteret med Therese for å hjelpe hun å finne ut av hva hun skal gå med på lørdag. Flere som skal på Canal Street Festival? Omg jeg gleder meg! Bodd her i 3 år uten å vært der! Det blir gøy! Også har jeg besøk på onsdag til Audun... Det blir deilig! En del av dere har sendt meg mail om Mexico og jeg vet at dere ikke har fått svar enda. Jeg svarer i løpet av dagen :-)

Nå skal jeg ta på meg sko og komme meg ned! Skikkelig dårlig vær i dag, men jeg ville gå litt sommerlig kledd likevel. Men et svart skjørt er jo sånn midt i mellom! Får litt mexico-vibes av det! Haha :-) Vi blogges eller sees på på snapchat; martalise


(innlegget inneholder én annonselink)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Ronja,
Ikke bry deg om negative kommentarer, synes du er veldig sterk. Det er ikke alle som hadde klart å stå i en slik situasjon
m.ronjadahl.blogg.no
martaalise
martaalise,
Nei prøver å gi faen 😃 haha!
nouw.com/martaalise
FruLea
FruLea,
Jeg syns du er tøff som gjør dette 😊 Utrolig fine bilder forresten 😊
nouw.com/frulea
martaalise
martaalise,
maylisee
maylisee,
For et lekkert outfit 😍😍
nouw.com/maylisee
martaalise
martaalise,
Trude Kristin
,
Stå på!!! du er alltid like fin og sterk. 😊 heier på dere <3
martaalise
martaalise,
Så fint sagt! Tusen takk Trude Kristin!
nouw.com/martaalise