da var dagen her

- se på kanal FEM i kveld 2130 -

Da var dagen her. I kveld kommer dere til å se et kjent irriterende, morsomt, og søtt tryne! Nemlig mitt! Haha. Neida. Men jo, i kveld skjer det og vi er så spente på hele greia. Jeg har allerede fått hundrevis av tilbakemeldinger fra de som har sett reklamen så jeg må si jeg gleder meg til etter episoden har blitt sendt.

Men, som jeg skrev hin dagen. Det er en stund siden alt ble spilt inn og jeg hadde kanskje formulert meg litt annerledes på enkelte ting. Jeg hadde kanskje delt litt mer og kanskje vist dere litt mer i dybden. Viktigst av alt; jeg hadde gitt litt mer faen nå. Jeg var veldig obs på at jeg hadde noen som hatet meg der ute og det lå en stor demper for meg. Tenkte på de "netthaterne" hele tiden og det tror jeg påvirket meg veldig. Men nå har jeg vært i "gamet" en stund og nå har jeg blitt mer hardhudet - så nå hadde jeg ikke tenkt så mye på det. Jeg har kommet der at jeg bryr meg mer om de 99 fine kommentarene enn den ene stygge.

Im wearing

___________________________________________________________________

trenchcoat her, veske her, solbriller her, bluse og bukse LINDEX, sko ukjent

Men, over til i går. Vi hadde en skikkelig fin og deilig dag i går. Vi startet tidlig med å fikse litt regninger og mail før vi dro på oss joggeskoene og gikk en 3 timers tur. Grunnen for at det ble så lenge var fordi vi fant en solvegg uten vind og der lå vi ganske lenge. Det var så deilig og nå er jeg faktisk litt solbrent. Sommeren har kommet til Arendal! Endelig! Den har jeg snakket mye om, haha :-) Etter den deilige turen vår så fikset vi ett par småting rundt om i byen før vi dro for å spise middag. Det ble en deilig tapas på bryggen ute i solen! Fristet med sommerøl men jeg og Audun har bestemt oss for å utsette den første sommerølen til vi skal til Spania med svigers neste uke. Vi er også midt i treningen og midt i uken, så det passer seg ikke akkurat nå. Før vi dro hjem knipset Audun noen bilder av meg. Var ikke så lett å finne bakgrunn for alt er veldig grått og fargeløst.. Norge altså! Men men.

Jeg elsker trenchcoaten og vesken min! Det er de fineste plaggene jeg har akkurat nå. Det er så deilig å finne noe som man har lett etter så lenge. Den perfekte trenchcoaten er ikke lett å finne. Akkurat nå er den satt ned 20 % :-)

________________________________________________________________________________________

Vi kommer med en videoblogg i morgen om hva vi tenker om episoden og tilbakemeldingene vi har fått. Stay tuned! Senere i dag skal jeg legge ut ett innlegg som handler om noe helt annet enn tv og klær ;-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

legefrue
legefrue,
martaalise
martaalise,
vanlauvas
vanlauvas,
Fint antrekk 😊 Likte godt skoene 😊
nouw.com/vanlauvas
martaalise
martaalise,
Y
,
Den trenchcoatén var utrolig fin. Skal bestilles! Syntes du at den var stor eller liten i størrelse? Digger bloggen din og skal se deg på tv ikveld!
martaalise
martaalise,
:D Ja den er nydelig <3
nouw.com/martaalise
Turid
,
Du er så dyktig - .skulle vært reporter du. 😊
Turid
,
OBS! Sendte feil her i sted, men har plassert kommentaren på rett sted nå. og følger med i kveld ja. spennende.
martaalise
martaalise,
hehe ja <3 nå er jeg spent på hva du synes om episoden! Klem <3
nouw.com/martaalise
Anette
,
Blir kjempe gøy å se deg på tv programmet ikveld, Marta <3
martaalise
martaalise,
:D håper du likte den <
nouw.com/martaalise
Trine
,
Hei!Du har så utrolig fin stil👌hvor har du kjøpt skoene? De var så kule!
martaalise
martaalise,
Hei Trine! Tusen takk for det <3 De aner jeg ikke! Er så lenge siden :-O beklager!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Ønsker å sende deg og Audun noen lykkeønskninger! Dere er et godt bevist på ekte kjærlighet. Stå på og lykke til videre, dere er fantastiske <3
martaalise
martaalise,
tusen tusen takk Helene <3 det er så koselig at du skriver det <3
nouw.com/martaalise