Cruise next

Nå er det ikke mange timer til vi reiser. Om tolv timer er vi allerede på vei til Barcelona! Ihh.. Jeg gleder meg sånn. Da skal vi ta inn på hotell og nyte byen i noen timer før søsteren min og kjæresten kommer. Jeg bare elsker den byen og skulle gjerne vært der mer enn et døgn. Lørdag ettermiddag går båten til Italia. Det blir stas. Jeg har pakket to antrekk per dag.. Tror jeg har alt for mye klær for kofferten veier mer enn den skal. Men synes det er vanskelig å velge ut, for jeg har liksom flere favoritter. Også er det sko, skjønnhetsprodukter og bijouteri som veier så himla mye.

Tror jeg har brukt seks-syv timer på å pakke. Vi startet i går kveld (natt) og ble ferdig nå. Jeg har enda en del ting jeg må huske. Goprolader, pc, mobillader og kamera.

Den hvite kjolen er en kjole jeg kjøpte rundt juletiden i fjor. Herregud den er så lekker! Men jeg fikk den ikke over meg for den stoppet med armene. Altså, armene var for store til den og det er absolutt ingen elastikk i stoffet. Men i går når jeg drev på å pakke så gikk jeg gjennom rutinene; finne frem og prøve alle tingene jeg vil ha med. Og den kjolen prøver jeg før hver ferie uten hell. Men så skjedde det et mirakel; I går var første gang jeg fikk den over meg! Det var så stas og jeg følte meg så fin! Den satt som et skudd! Gleder meg til å gå med den på sene sommerkvelder når jeg har fått litt farge ♥

Jeg må nok fri til Audun for å få med meg alt. Jeg har alltid med meg for mye og angrer når jeg har kommet frem. Ender jo alltid opp med at jeg ikke bruker alt for jeg shopper litt underveis i ferien.. Har til og med vasket noen klær som ligger i tørketrommelen som jeg vil ha med meg.. Woops! Håper ikke jeg er den eneste som er elendig til å pakke! Eller, jeg har faktisk litt skills. Kan gi ett tips; Jeg har laget antrekk for hver dag, puttet det i pose med sko + tilbehør og skrevet utenpå til hvilken dag det er. Feks; Roma, Ibiza natt, trening, gallamiddag, Sicilia. Dere på snapchat vet hva jeg mener :-) *organisert!

Ellers har dagen i dag gått til matlaging og Friends. Jeg elsker å stå på kjøkkenet i flere timer og ha Friends i bakgrunnen. Minner meg om barndommen når mamma lagde mat med tven som alltid stod på, på tvbenken. I dag har jeg laget indrefilet og chorizo grillspyd (med en sinnssyk god marinade) + bakt pita rundstykker + frisk salat med mynte + en sunn versjon av tzatziki-dressingen. Audun har mye å glede seg til når han kommer hjem i kveld.

Nå skal jeg faktisk på joggetur. Liker best å gjøre det om morgenen men var et helvetes vær her i Arendal tidligere i dag. Men nå stråler solen til meg og jeg tar det som et vink!

Marta Alise

Liker

Kommentarer