crazyyyy

For noen dager siden ble jeg med gjengen på Banana Boat.. Ikke akkurat mitt største ønske siden jeg er en pyse, men tenkte siden alle ville, så kunne vel jeg også. Så snart jeg hadde sittet meg oppå angret jeg som bare det...

Men det gikk fint og jeg overlevde igjen! Dere må tro jeg er en liten psyko som er med på ting som jeg hater og gruer meg til.. :-) Men jeg tenker litt baktanker, om jeg er med på det, så er de emd på ting jeg vil, haha! Det blir sånn når man er på ferie med en så stor gjeng, man må gi og ta!

Det var veldig gøy når man fikk litt fart men i forhold til min smak gikk det kanskje litt for fort. Synes det var vanskelig å holde på de bratteste svingene og jeg fikk noen personer over meg flere ganger. Vi satt også bakerst så vi fikk det verste. Audun hengte på siste rad med bare armene for beina hans datt i vannet. Så ut som Superman på bakerste rad, haha... Skjønner ikke at han klarte å holde så lenge med bare armene.

Playa de Denia

Hver gang etter at jeg har gjort noe slikt sier jeg til meg selv at jeg aldri skal gjøre det igjen.. Haha, vi får se på det! Men jeg fikk litt panikk på slutten for det var så sterk strøm og jeg følte banana båten bare kom lengre, og lengre i fra mens jeg svømte for livet.

Nå skal jeg og Audun på utflukt for i går ble det så knapt med tid! Vi blogges om noen timer 

Marta Alise

Liker

Kommentarer

martaalise
martaalise,
Haha ja jeg drev å skjulte meg bak søsteren min som satt foran meg. Hun fikk det meste, haha :-O
nouw.com/martaalise
Helene
,
Aldri prøvd sånn banana boat men har prøvd sånn sofa, og det var veldig gøy! men skulle hatt på dykkermaske for fikk jo så mye saltvann i øynene haha
Gina
,
Banan båt er kjempe moro.. Prøvde det i Tyrkia sist sommer. Det var utrolig fine ferie bilder av dere.