Copenhagen

Litt sen oppdatering fra oss! Vi har i hele dag vært i København og trasket gate opp og gate ned. Det er så deilig å være her. Nyter hvert minutt! Vi var ikke heldig med været, men who cares.. Tiden blir jo brukt mest i butikker og restauranter. Litt regn tåler i hvertfall bergenseren, haha :-) Jeg har shoppet en del, har veldig lyst til å vise dere, så det gjør jeg i eget innlegg i morgen. Så utrolig mye fint her altså.. Og alle de søte butikkene som man ikke har hjemme, jeg blir helt forelsket. En kineser tok bilde av meg mens vi ventet på grønn mann, han bare knipset i vei MED blitz, uten å spørre meg eller ha noe øyekontakt med meg når jeg "oppdaget" dette. Jævlig frekk, men jeg er smigret. Hadde jo pyntet meg tross alt. Men sist jeg husker så er jeg alt annet enn fin i Kina. Jeg er ikke tynn, liten og bleik slik de liker det. Dette ble jeg nemlig fortalt når jeg var der selv for 5 år siden. Det eneste de likte med meg var de store øynene mine, ellers spurte de meg hvorfor jeg var så brun og hvorfor jeg ikke brukte whitening i huden for å bli hvitere.

Elsklingen min som skjemmer meg sååå bort. Føler meg som en prinsesse! Jeg får ikke lov til å åpne en eneste butikkdør! Haha <>

Woops

Strøget

wooops vol II

Herregud så gøy vi hadde det.... Haha.. Alt Audun får meg til å gjøre altså..

Ellers har vi kost oss så sinnsykt. Kanskje litt for mye? Jeg har tatt en pause igjen og spiste pasta og nutella pannekaker. Woops! Skulle gjerne latt være å skrevet dette på bloggen men mange av dere følger jo med på snap, og der er det vanskelig å lyge, haha! Vi får begynne skikkelig på mandag igjen, uten unntak! Merker at å snappe alt jeg spiser til dere hjalp meg selv å holde i skinnet. Så det var ikke bare til deres fordel.. Jeg starter med det på mandag! I promise! Når vi snakker om mat; jeg og Audun var inne hos en økologisk matbutikk som hadde alt mulig. Vi kjøpte billig hvitvin, tapastallerken, chips, brie og druer så nå koser vi oss helmaks! I morgen vet jeg ikke helt hva planen er, og deilig er det! Butikkene er åpen i København så kanskje vi tar oss turen. Vi har også veldig lyst til å dra nordover for å se på sandynene, men må se an været. Innlegget jeg lovet dere fra Audun blir lagt ut i morgen forresten. Synes det er mer søndagsmaterial enn lørdag hvor alle er ute!

Men nå skal jeg legge vekk pcen og gi mannen min litt oppmerksomhet. Vi skal gå en liten tur rundt gården og drikke litt vin utenfor. Suss fra Danmark.

PS: sykt morsom med såååå mange nye følgere på snap! Snart har jeg flere enn bloggen selv, haha :-) Kanskje satse på snapchat-karrierre enn bloggen!

Marta Alise

Liker

Kommentarer