con la familia

I går tok mamma og de med oss på restaurant for å spise deilig kjøtt. Det var så koselig sted med utrolig billige priser. Om noen av dere er her eller skal ned må dere gå hit. Husker ikke hva det heter, men skal kjøre forbi i dag å se :-).

Synes det er så rart at så fine og koselige restauranter har helt stappet med folk men likevel tar de ikke mer for maten. Folk hadde sikkert lett spist der uansett. Også må jeg ikke glemme å nevne den deilige brisen som er om kveldene. Det finnes ikke fuktighet i luften 😍👌

Lillesøsteren min med sine bodyguards, haha :-) Vi er blitt en liten bloggfamilie. Både Melisa og Christina, min stesøster er ivrige bloggere her nede. Så visst ikke jeg har oppdatert, kan dere gå inn å se hva vi gjør der ;-)

Dagens outfit er ikke så veldig interessant. Flere av dere lurer sikkert på om jeg ikke har andre klær enn den buksa men jeg elsker å gå med den så én dag i uken går jeg med den. Sykt deilig når jeg ikke vet hva jeg vil gå med.
Også jeg jeg innført noe nytt. Fiskemunn og kyssemunn er ut, nå gjelder plystremunn, haha 😂

Vet en av dere påpekte at jeg ikke hadde oppdatert like bra fra Spania som jeg lovet, men det har jeg? Jeg oppdaterte lørdag 3 ganger selv om jeg var på vei ned hit og var innom Oslo, søndagen ble det 2 oppdateringer men i dag blir det 3 altså. Prøver å ha 3 hver dag men det er ikke alltid det går :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

vibeke
vibeke,
Er mye folk henger seg opp i. Kos deg du og nyt ferien! 😊
nouw.com/vibeke
martaalise
martaalise,
haha ja ikke sant :-O Takk for det Vibeke <3
nouw.com/martaalise
Helene
,
du må ikke bry deg om hva folk henger seg opp i, du må nyte ferien din 😊
martaalise
martaalise,
nei altså herregud :-O
nouw.com/martaalise