Chiapuddig --> steg for steg

Hver gang jeg legger ut chiapudding på snapchat så spør folk hvordan jeg lager det. Det er ikke så vanskelig og jeg har inntrykk av at dere tror det er veldig komplisert. Så nå har jeg laget en liten steg for steg-guide slik at dere også kan lage :-)

Det første du gjør er å legge 3 store ss chiafrø i et glass som kan lukkes. Chiafrø svulmer opp og gjør at melken du tilsetter blir pudding konsistens.

Tilsett smak. Jeg elsker fryste bær og da spesielt bringebær siden det er litt surt. Jeg tilsetter også 1 ts honning per porsjon men vet mange bruker vaniljeekstrakt, sukker, jordbærsyltetøy, ulike frukter, stevia og yoghurt for å få det litt søtere.

Hell 2 dl kokosmelk oppi. Du kan også bruke mandelmelk og havremelk. Men jeg bruker alltid kokosmelk.

Topp med enda mer bær og rør skikkelig rundt. Sett i kjøleskapet i 4-5 timer. Jeg pleier å legge den i kjøleskapet kvelden før slik at jeg har deilig frokost dagen etter :-)

Topp med kokosflak eller nøtter! Utrolig godt!

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Følg meg på facebook for å få oppdatering om når jeg legger ut innlegg på bloggen. Trykk HER.


Marta Alise

Liker

Kommentarer

verozitas
verozitas,
Takk for tips 🙋🏼 Har prøvd meg på Chiapudding tidligere men var ikke klar over at man måtte lykke glasset slik at den ikke smakte helt det samme da kan du si! Nå skal jeg prøve meg på din oppskrift 😊
nouw.com/verozitas
martaalise
martaalise,
jo man MÅ lukke det skikkelig! 😃 gjør det! <3
nouw.com/martaalise
ragnhildsohol
ragnhildsohol,
Åh, herre min! Det så utrolig godt ut!
nouw.com/ragnhildsohol
martaalise
martaalise,
verdt å prøve <3
nouw.com/martaalise