Change Lingerie - modelling

I går kom videoen min ut på Change sine facebook sider. Har dere sett den? Har fått mange fine meldinger og kommentarer, men jeg må si jeg gruet meg en del. Jeg synes de andre jentene hadde så bra tekster og presterte så bra i videoen - få følte litt presset. Dessuten er det rart å se seg selv på "tv". Over 50 000 har sett videoen min! Nå er det to damer igjen og dere kan glede dere til å se de også!

Fikk en kommentar om at jeg ikke ligner meg selv på videoen, at jeg er oppblåst og at jeg er oversminket. Vel, det er kanskje vanskelig å se meg der lik som man ser meg på gaten. Jeg bruker ikke så mye sminke til vanlig nei, men jeg ble sminket profesjonelt i forhold til kampanje og film/lys. Jeg er jo rund ansiktet. Eller på kroppen og, men den fikk jeg ikke så mange kommentarer over tror jeg. Fikk en laaang mail om hvor ulik jeg var meg selv enn når jeg gikk på shopping i Arendal for noen uker siden, hahah :-) Samme person har også kommentert på sidene deres. Men jeg takker for engasjement!

Uansett, selv om jeg ser ut som en ballong eller en ku, så er det budskapet som er viktig og det håper jeg dere fokuserer på! Jeg er så for mangfold og at vi skal se flere kropper enn bare én kropp på tv/reklame. Vi har godt av å se alle! Inkludere alle. Elsker at Change også står for dette. Jeg vet jeg har nevnt det før, men jeg jobbet på Change i Oslo mens jeg studerte. Jobbet noen dager i uken og var veldig glad i jobben min. Var stas å være rundt så mange fine bher, lære seg grundig hvordan byste passer til den og den bhen osv. Men det som gjorde mest for meg var å se de ulike damene og kroppene. Så på en god måte så var den jobben veldig sunn for meg. Det er jo en slags prosess å lære å like seg selv, akseptere og være fornøyd.

Jeg har ikke mange bilder men de jeg har er de over. Om dere vil se bilder fra backstage kan dere trykke her, det er ett innlegg jeg skrev for noen uker siden :-) I går ringte Agderposten meg og intervjuet meg i forbindelse med dette! Vet ikke når det kommer på trykk, men lover å si i fra!

Nå skal jeg ut i Cape Town sammen med Audun. Jeg er veldig syk, vond hals og tett nese. Har masse slim også.. Mmm.. Håper ikke noen sitter å spiser frokosten sin nå :-) haha.. Vi blogges senere!

________________________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker