Chanels julegave

my sweetheart <3

Hei skjønninger <3 Nå har jeg akkurat hatt en liten photoshoot med Chanel. Det er jo ikke akkurat så mye hund på denne bloggen. Sjeldent jeg gjør plass til det, men når jeg først er hjemme hos mamma, der Chanel er - synes jeg det er koselig. Hun er jo sååååå fotogen <3 Haha.

I år fikk Chanel litt snop under treet + denne genseren. Hun skjønte den var til henne men det var vanskelig å få hun ut i dag. Hun lå så godt på teppe i stuen og når jeg ropte til henne ved døren, så skjønte hun at vi skulle ut. Og det ville hun ikke. Haha. Jeg skjønner henne godt. Det har regnet i hele dag og er skikkelig "slapsevær". Men tilslutt gikk det, måtte ha med noen godbiter <3 En liten premie!

I dag har jeg og jentene vært på trening igjen. Vi stod opp i ti-tiden og var ikke ferdig før halv ett. Det ble én time på mølla + litt styrke på meg. Jeg tok overkropp i går + intervaller på mølla (55 min) og i dag var det bein + mage + intervaller. Jeg kjenner at kostholdet jeg kjører nå jobber i mot meg, haha. Jeg er mye tyngre i kroppen og blir fortere sliten. Men det er jo jul <3 Det blir nok av sunn mat og strikt kosthold i januar.

I kveld skal vi på Pasta Sentralen og så på kino med mamsen og de. Etter det vil jentene ut, siden det er 26 desember og det er tydeligvis obligatorisk "ut-dag". Jeg har aldri vært ute andre juledag jeg. Trodde julen var "familie-tid". Haha. Men jeg blir kanskje med ut <3 Vi får se! Hva gjør dere i dag?

Marta Alise

Liker

Kommentarer