Cæsar wrap med kylling

Siden jeg er i Dubai nå, har jeg forhåndsskrevet et oppskrifts innlegg til dere. Lenge siden jeg har delt noe ordentlig mat innpå her men nå var det absolutt på tide. Før vi dro på reise var jeg ekstra forsiktig med karbohydrater og prøvde å være litt kreativ. Jeg lagde Cæsar salat kylling wrap. Jeg elsker Cæsar salat og bestiller det ofte på restaurant, men ville ha en morsom vri. Jeg lagde til og med egen dressing!

Du trenger: (2 pers)

WRAP: ♥ 2 kyllingfileter, ♥ 1 tomat, ♥ 1 avokado, ♥ salat skjært opp + salatblader som brukes som wrap

CÆSAR DRESSING: ♥ 2 hvitløksbåter, ♥ 2 dl olivenolje, ♥ 2 dl finhakket parmesan ost, ♥ 2 ts dijon sennep, ♥ 2 ss majoner, ♥ sitronjuice fra en sitron, ♥ 1 ts salt + pepper

Slik gjør du: ♥ Stek opp kylling og kryddre med salt og pepper. ♥ Skjær opp grønnsaker som du skal bruke i wrapen. ♥ Ingrediensene som skal brukes til dressingen skal stavmikses godt til det blir slik på bilde.

♥ Legg kylling, grønnsaker og dressing i et salatblad og rull sammen. Verdens enkleste middag som smaker veldig godt! Om du vil ha, eller har en mann som vil ha karbo kan du kjøpe en tortilla grov wrap - det ga jeg til Audun!

Håper dere likte oppskriften og kanskje fikk et lite tips til middagstid i dag ♥ Følg gjerne turen vår på snapchat; martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer