CANAL STREET

Hei dere! Nå begynner formen å komme seg! I hvertfall litt :-) Jeg har akkurat brukt litt tid på å redigere en del bilder og plukket ut de jeg vil vise dere! Tok syyyyykt mye bilder, men det er mange like!

I går fikk jeg være med Therese på Canal Street som fotograf/assistent? Haha :-) Var veldig artig! Jeg fikk backstagepass slik at jeg kunne bli med henne bak scenen og ta bilder av henne. Fulgte henne fra scene til scene mens hun var "programleder". Hun introduserte alle artister fra fem til elleve på kvelden! Sykt lenge, men gikk kanonbra! :-)

Konserter og kjendiser er virkelig ikke min greie, jeg har ikke peiling på hvem som er hvem. Eneste jeg kjente til var Paperboys og Gabrielle, men det var veldig kjekt for Camilla ble med også var vi med Therese og kjæresten. Therese var så tøff og flink! Fikk mange kule bilder av henne! Fulgte dere med på snapchat? Hun hadde noen gullkorn på scenen - haha :-)

jeg har på meg:

- skjørt bikbok, bluse Floyd, øredobber NY -

_______________________________________________

I går tok jeg på meg det antrekket som fikk flest stemmer på fredag :-) Det var egentlig sykt dårlig vær når jeg gikk hjemme i fra, og verre ble det! Men jeg hadde bestemt meg. Jeg skulle være fin og sommerlig uansett! Og det er jeg glad for, det ble jo litt finere og regnfritt senere på kvelden :-) Hadde fletter i håret for å få en liten festival-look!

I kveld skal jeg se en komedie på Netflix, vet bare ikke hvilken enda. Føler jeg har sett de som ser gøy ut. Har dere noe forslag :-)? Må være artig og lett! Jeg er ikke i noe humør til drama og krig - hehe!

Tidligere i dag fikk jeg bestilt besøk til Audun. Virker som det er veldig fullt nå i sommer. I begynnelsen var det mange timer å velge mellom, men nå hadde jeg bare to alternativet. Alt er fullt! Føler det er så lenge siden jeg har sett han nå, leeeengter <3

Har dere sjekket innom bloggen hans i dag? To blogginnlegg i dag siden det er søndag :-) Min lille gave til dere! Eller hans egentlig, haha :-)

____________________________________________________________

Følg gjerne facebook-siden min HER for oppdateringer på både hans og min blogg :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Haldis
,
Kule bilder! Men kunne ønske det var litt mer av deg.. Det er jo din blogg 😊