bursdagsgaven min

Hei dere. Akkurat nå sitter jeg her i sofaen sammen med Audun. Vi har hatt en koselig dag sammen med svigermor her hjemme. Først gikk vi tur også gikk vi hjem for å ta pedikyr, ordne bryn og ansiktsmaske. Vi spiste også deilig kyllingpasta-salat og ferskpresset appelsinjuice som Audun laget til oss. Vi satt her helt til klokken 1800 før svigers gikk hjem og Audun ned på trening.

Men, det jeg egentlig kom inn her for å vise dere var denne lille boksen med et par fine øredobber i. Den fikk jeg av mamma i helgen og er en forehåndsgave til bursdagen min som er i juni. Var de ikke fine? :-) De ligner ikke noen øredobber jeg har i skrinet mitt, men de var utrolig elegante og stilige! Blir sikkert fint til en sort eller hvit kjole.

Noe som også skjedde i dag var at vi fikk et brev og ja, det var det brevet vi har ventet på.. Har lagt ut litt bilder på snapchat.. Men, jeg forteller mer om det senere. Akkurat nå skal jeg være med Audun, dra på butikken og kose meg med han.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Turid
,
Heldige du, så klassisk vakre. 😊
martaalise
martaalise,
ja de var det <3 😃
nouw.com/martaalise