bursdagsfest i Oslo

- birthday party -

Fredag: julebord med jentene. Lørdag: bursdagsfest med jentene. Dere kan tro jeg har kost meg! Endelig fikk jeg vært med Oslo-jentene! Vi sov over litt utenfor Oslo, hjemme hos søsteren til Audun og det passer perfekt for de trengte litt barnepass og Audun har hatt så lyst til å besøke de lenge nå. Så da fikk vi to i én! :-)

Kvelden startet hjemme hos en venninne av meg fra studiene og der drakk vi litt øl før vi ble hentet og kjørt til bursdagsfesten. Det var dobbel bursdag, så vi var vel rundt 35 stk?? Var crowded men koselig. Vi spilte beerpong, drakk vin og catchet opp! Kan ikke akkurat skryte over at laget mitt vant i beerpong, men vi hadde det sykt gøy. Jeg elsker å spille det når jeg er ute. Senere spilte vi inn "mannequin challenge". Har dere sett disse videoene på facebook hvor mange inne i ett rom står helt stille, akkurat slik som dukker? Slik stod vi :-) Dere må gjerne se videoen vi laget på facebooken min. Var faktisk litt tungt å stå helt stille! Jeg ville blunke men kunne ikke, så jeg fikk tårer i øynene, haha :-)

Lørdags-outfit ble hvit topp, gjennomsiktig svart bluse-jakke og partybukser fra Gina Tricot. Etter at jeg la ut antrekket mitt på snapchat var det SÅ mange som spurte hvor buksen var fra og det skjønner jeg godt. Den er jo så kul! Men tror det er rekord på hvor mange som har spurt etter noe. Tok helt av :-) Så løp og kjøp før det blir utsolgt! Øredobbene og vesken er fra utlandet og er flere år gamle. Skoene var de jeg kjøpte i Cape Town forrige uke. Hadde støvletter som jeg gikk med når vi gikk ut for det blir for harry og for kaldt å gå med åpne sko i november.

I elleve tiden stakk vi på Lille Asia i Bogstadveien. Bursdagsbarnet hadde reservert bord. Dessverre var det akkurat litt for høyt til at man kunne snakke, så dette stedet er mest for de som vil danse... Eller skrike i ørene på hverandre. Haha :-)

Ble ikke akkurat de beste bildene i helgen. Jeg klarte selvfølgelig å glemme den linsen som passer best i slike sammenkoster. Denne lisen jeg hadde med er mer for detaljebilder, mens den andre linsen tar bilde av alt. Den får plass til mye mer på ett bilde. Så da lurer jeg på, om det er noen foto eksperter her.. Finnes det en linse som både tar bilde av masse på et shot med god kvalitet eller må jeg godta at jeg må drive å bytte mellom de to linsene? Sykt irriterende.. Alle som lånte kameraet mitt i går, de bare: "hvordan får jeg av denne voldsomme zoomen da?" Haha :-) Måtte jo bare forklare at det er feil linse og at det ikke gikk.. Men men.. Noen bilder ble det da..

___________________________________________________________________________________________________________________

Hva er deres planer denne uken? Jeg er så dritt lei av å være syk. Nå skal jeg i gang med yoga én time også skal jeg vaske litt klær fra helgen før jeg skal sitte meg ned å redigere noe film. Jeg er helt håpløs på dette og utsetter og utsetter det. Men nå skal jeg bli ferdig altså :-) Stikk innom igjen om litt! Håper dere har en fin start på uken 😘

Marta Alise

Liker

Kommentarer

S
,
Det så ut som en vellykket kveld 😁
martaalise
martaalise,
DEt var det <3
nouw.com/martaalise
Alexandra
,
Du var så fin på lørdag!😍 takk for at du var med å gjorde feiringen utrolig bra!!😃❤
martaalise
martaalise,
Åhh du er skjønn da <3 Takk for at vi fikk komme! Endelig fikk jeg treffe deg <3
nouw.com/martaalise
sandra,
Jeg brukte 17-70mm mye på ferie, jeg skulle ha et objektiv jeg kunne bruke både til zoom og ikke, og for å sleppe å drasse på flere 😊
sanmb.blogg.no
martaalise
martaalise,
Hei Sandra! Takk for tips! Skal sjekke ut om de har det her for Olympus.. Sykt kjipt å bytte hele tiden...
nouw.com/martaalise
Linnea
,
Hei! Kan jeg spørre hvilken størrelse du har i buksa? 😊
martaalise
martaalise,
Hei Linnea! Den er i str L! <3
nouw.com/martaalise
Linnea
,
Takk for svar. Bestilte samme størrelse og håper den passer. ✌🏻️
Ingvild
,
Du er så nydelig her. _Nytt profilbilde?
martaalise
martaalise,
hehe takk for det!
nouw.com/martaalise