burde jeg flytte?

Hei dere. Har lenge ønsket å lufte noe for dere, og tenke hva deres synes? Jeg har jo blogget en god stund nå. Kanskje ikke like lenge som de største med 10 og 15 år. Men nå har jeg blogget på nouw i ett år og syv måneder. På blogg.no blogget jeg i ett år før jeg byttet til nouw. Trives helt klart bedre på nouw for jeg er ikke noe flink teknisk. Design, stil og blogging er generelt mye enklere på nouw - og det ser ofte mye bedre ut. På blogg.no må du enten være VELDIG flink, eller få hjelp til det selv. Men, der er det flere lesere å hente - tror jeg? Føler jeg når ut til flere der - og det er jo alfa og omega med blogg. I hvertfall de som vil ha blogg mer enn bare en hobby. Så da spør jeg dere, hva synes dere om at jeg burde flytte bloggen min? Jeg liker meg på nouw, men jeg føler at det er på tide å bytte tilbake. Vil gjerne høre deres mening!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

4angelcaos
4angelcaos,
Må ikke bytte plattform😊
nouw.com/4angelcaos
blogg.no
,
du har jo veldig mange lesere selv om du ikke er på blogg.no! Må du ha flere???
Sarah
,
Tror nok helt klart at du kan få flere lesere ved å havne på listene på blogg..no 😊 Du er den eneste bloggen jeg leser fra nouw, og jeg fant ut om deg gjennom en avisartikkel eller noe! Rester av bloggene jeg leser finner jeg på blogg.no
Haldis
,
Ser du har mange tusen innpå hver dag, så da tenker jeg at du skal si deg fornøyd her på nouw? har fulgt meg siden du blogget på blogg.no men liker designet ditt her bedre.
FruLea
FruLea,
Selv er jeg litt frem og tilbake om dette. Blogget i 2 år på blogg.no før jeg kom over her. Jeg har enda profil på blogg.no med samme bloggnavn som jeg har her. Har sett flere som har flyttet fra nouw og over til blogg.no hvor noen har fått kontrakt med side2 og nettavisen. Men som du sier så er designet her på nouw mye lettere å få til og det er mye finere syns jeg. Du kan jo ta kontakt med denne boggeren her http://kvdesign.blogg.no
nouw.com/frulea
Henriette
,
Jeg følger deg uansett hvor du går
martaalise
martaalise,
maylisee
maylisee,
Ikke bytt plattform!
nouw.com/maylisee
kristinw
kristinw,
Jeg liker absolutt nouw best 😊 Får man så mange flere klikk om man er på blogg.no? Føler det kan ha endret seg litt etter at det bare er topp 15 som ligger på forsiden der... ? Men jeg vet ikke ! Føler at før var det sånn at folk kommenterte masse, mens nå kommer det mer an på å dele mye på facebook osv !
nouw.com/kristinw
Oline
,
Jeg synes du skal bytte! du er den eneste på nouw jeg følger. Har du tenkt noe mer på puppeoperasjonen du skulle ta? Du skal til Mexico nå? Har du allerede gjort det? Eller blir det ikke noe av siden du skal reise?