Burdagssøndag ♥

I går feiret vi Mariela med kaker, restaurantbesøk, gaver, sang og vin! Det ble en veldig koselig, men rolig kveld. Festen tar vi en annen dag. Jeg hadde bakt kake og cockies sammen med Audun før vi dro fra Arendal og det ble tatt veldig godt i mot. Både og Ole og Mariela elsket det, plusspoeng til meg. Det er egentlig Mariela som er flinkest på kjøkkenet av oss tre jenter, så det var kjekt at jeg fikk imponert henne litt, haha :-)

Først dro vi på hotellet så vi fikk stelt oss. Etterpå kjørte vi til Majorstuen for der hadde vi reservert på Yayas. Ole ordnet så Mariela fikk bursdagsis og senere dro vi hjem til henne og spise kaker. Jeg elsker bursdager! Jeg fikk litt vin og en drink også, men mer ble det ikke dessverre. Jeg ble litt brisen og kunne lett vært med ut hadde det ikke vært pga rettssaken. Det er vårt hovedfokus nå og vi tar ingen risiko med å gå ut her i Oslo!

My brother in law ♥

Mariela fikk en liten goodiebag av meg og Audun. Chanel deltok også på festen, haha, stakkars. Den hatten ble ikke lenge på...

Vi hadde kjøpt inn sånne nyttårssaft-greier og jeg ville helst ha hele pakken på kaken, men Audun mente det holdt med 5!

Nå er vi i tingretten og jeg føler meg ikke helt vel. Det er en blanding av nervøsitet, mensen og at jeg er lei meg, deppa. Har bare lyst til å ligge på hotellrommet og holde rundt Audun. Han er så deilig, herlig og trygg ♥

Følg oss gjerne gjennom dagen på snapchat; martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer