Buenos Aires by Day

(Disse bildene ble tatt for noen dager siden)

Beste kjæresten på jord!!!

I hver "hule" bor det 2-3 familier. Hin dagen da vi kjørte forbi, var det ca 20 barn som lekte fotball utenfor "husene". Ganske forferdelig å se fattigdommen så tydelig.

Dette er midt på dagen når dette barnet helst skulle ha vært på skolen eller barnehagen. Istedenfor går de i Buenos Aires sine gater og tigger eller selger ting; alt fra kort til vifter, blyanter osv.

Denne gaten har vi gått forbi 2 ganger og samme mannen har lagt på samme sted begge gangene.

Det er så mye jeg vil skrive, men som jeg egentlig ikke burde legge igjen på en blogg. Jeg vil ikke virke utakknemlig eller dobbelmoralsk. Dette har ingenting med familien min her nede å gjøre. Jeg er så takknemlig for at jeg endelig har fått blitt kjent med dem og jeg gruer meg til å reise fra dem. Alt i alt har det vært en veldig fin tur. Men jeg kunne ønske mye var annerledes. Jeg er skuffet på mange områder og hadde sett for meg noe annet enn dette her. Kanskje en mer strukturert og organisert tur som jeg er vant til med mamma. Her er det mye venting og dagene bare går i fra oss uten at vi føler vi får oppleve noe av Buenos Aires. Jeg har vært så frustrert i mange dager og skrevet mange innlegg jeg har vært veldig nær med å publisere, men når jeg har tenkt meg om så har jeg latt være. Latt være fordi jeg gjerne ikke vil legge ut noe dritt om andre eller virke utakknemlig eller bortskjemt. Men to ting; 1.Jeg savner mamma. 2. Jeg er så glad Audun er her. For han ser det jeg ser og skjønner meg. Det er en stor trøst.

Marta Alise

Liker

Kommentarer