Buenos Aires

Her har det gått i ett og har derfor ikke gitt bloggen så mye oppmerksomhet. Jeg planlegger alltid å bruke tid på blogge når vi skal legge oss, men da er jeg alltid dau og slukner med en gang jeg legger meg ned i sengen. I går sovnet jeg med pc'en på fanget. Jeg prøver... Dagen i går og dagen i dag er overskyet. Det har til og med regnet. Med en gang det blir litt varmt her, så begynner det å regne. Det blir vår tredje dag med regn siden vi kom.

Vi er litt bitre for at vi ikke har fått sett Buenos Aires enda; det er så mye vi vil se og oppleve. Heldigvis fikk vi leiebil i går. Håper det gjør utslag og at vi får utnyttet tiden mer enn det vi har gjort hittil. Jeg vil så gjerne ha med meg noe minner fra Buenos Aires. Alle snakker om at det er en av de fineste og mest interessante byene i hele verden. Jeg vil også se dette og skjønne hvorfor byen får så mye ros!

I går hoppet meg og Audun på en turistbuss og fikk sett littegrann av byen; vi klarer ikke å vente lengre og synes opplegget har vært dårlig når vi har vært i byen. Det er veldig dårlig planlagt og alt tar veldig lang tid. Det gidder ikke Audun og jeg; vi er mer sånn at vi bare bestemmer oss for noe og så bare gjør vi det. Vi bruker ikke lang tid på veldig masse planlegging og vil helst ikke sløse bort tid på noe. Jeg er så glad at vi deler samme tankegang. Skulle selvfølgelig helst sett at vi så mer i dag, men vi må også ta hensyn til hva de andre vil. Bloggen er dessverre ikke like oppdatert som jeg skulle ønske, men kamera har vært med oss hele tiden :-) Håper dere liker bildene!

Audun og jeg kom oss til Chinatown i Buenos Aires. Ikke mye å skryte av. Men vi har det alltid så gøy, uansett hvor vi er :-)

Audun står utenfor arbeidsplassen til presidenten av Argentina. Vet ikke om det var planlagt fra Audun sin side, men akkurat det uttrykket han gjør, passer henne og hennes crew ypperlig. Etter det jeg har forstått er hun en jævla klovn og gjør ingenting for folket. Dårlig president.

Vet ikke om det kommer så godt frem på bildet, men alle disse motorsyklene har fått bot. Synes det var litt morsomt.

Dagens pave er jo fra Argentina og dette var hans arbeidsplass før han dro til Vatikanstaten.

Jeg er så tøff. På det meste hadde jeg 4 duer spisende av mine hender!

Marta Alise

Liker

Kommentarer