borddekking til julebordet

Dette innlegget er forhåndskrevet til dere, for når dere leser dere sitter jeg og spiser med de andre jentene. Jeg ville bare vise dere borddekkingen jeg valgte i dag. Gikk for det enkle og naturlige. Brune naturtoner, grønne blader og gull bestikk for litt glam ;-)
Til pynt brukte jeg grønt fra svigers hage, kongler og julekuler som jeg stjal fra juletreet <3 Elsker disse fargene sammen!
Gullbestikket mitt er fra Søstrene Grene. Kjøpt for to år siden. Elsker det <3 Rundt bestikkene har jeg en liten kvist rosmarin og en hyssing for å ta igjen fargene på bordet :-) Jeg har brukt en serviett til å få en fin bakgrunn mellom skålen og fatet under.
Her er vinen jeg valgte ut i går. Fikk hjelp til det for jeg ville ikke ha for mye sukker i den, men det var bare noe tull sa de. Enten er det mye sukker, eller så er det mye alkohol og det er jo karbohydrater. Så vinninga går opp i spinninga selv om man prøver å være flink. Så da valgte jeg noe med lite sukker i, men den er 12 %.. Så ja. Dere skjønner sikkert hva jeg mener. Vin er vin uansett ;-)

juletre her

Det nyeste tilskuddet i stuen min er dette fine treet <3 Så stilig! Går jo perfekt sammen med det andre.

time for party!

På nesten alle bildene glemte jeg å ta med glass.. Haha. De er i hvertfall på plass nå. Gullglass som dere ser helt øverst + en vannglass i samme stil :-) Håper dere fikk inspirasjon til neste gang dere skal dekke bordet!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

odaulrikke
odaulrikke,
Så utrolig fint du har gjort det! 😍helt fantastisk julebord, takk for inspirasjon 🎄❤️
nouw.com/odaulrikke
marieoma
marieoma,
Såå Ffin dekorasjon!
nouw.com/marieoma
birgitteberge
birgitteberge,
Kjempe fint!! 😊
nouw.com/birgitteberge
kristinw
kristinw,