Bø Sommerland

I går var vi i Bø i Telemark og hadde en skikkelig koselig og barnslig dag. Jeg hadde aldri vært i sommerland før men det er absolutt noe jeg kan anbefale til både store og små. Vi var oppi i de fleste sklier og hadde det så morsomt. Hadde egentlig trodd at det var større, men det var mye som var lagt ned tydeligvis. Vi fikk uansett løpt fra oss ganske mye og det var nok av sommerfugler i magen.

Vet ikke om det er så veldig gunstig å skrive dette her, men jeg hadde så vondt at jeg må få syte litt; På en av skliene var jeg skikkelig uheldig. Fikk så mye vann inn i nedre del at du kan sammenligne det med en vondt og ekkel tarmskylling. Det var såå jævlig vondt og det er først da jeg skjønte sammenhengen med tortur og vann. Jeg måtte egentlig rett på do med en gang, men heldigvis gikk det over før jeg fant en. Det kom så kraftig og SÅ mye. Klarte ikke å reise meg opp med en gang og det gikk rett i hodet. Skal ikke undervurdere de skliene altså. Ellers har jeg har blitt tøffere enn toget. Audun er veldig stolt, haha :-)

Barnas dag

I dag stod jeg opp og dro rett ut på en powerwalk. Det beste er å dra rett ut før hjernen din skjønner at du skal svette fra deg. Nå er det rett innpå walk in closet og rydde opp. Har slengt ut sååååå mye klær som jeg ikke bruker eller aldri har brukt, og det er så deilig!! Men nå må jeg få orden på det jeg har. La ut rotet på snapchat, så dere vet hva jeg snakker om :-) Haha. Jeg mangler forsatt 5 svar fra vinnere av konkurransen jeg hadde forrige uke. Sjekk mailen din og skriv tilbake til meg!

Marta Alise

Liker

Kommentarer