Blondes have more fun

- før og etter -

Nå bryter jeg en liten regel, og det er å vise mobilbilder i et innlegg uten at det er snapchat-shots... Men bildene ble så mye bedre med mobil enn med kamera. Mobilen fanget opp mer reel farge!

Jeg ville gjerne vise dere ordentlig håret. Det blir jo mye bedre når jeg har fått litt mer ettervekst av mitt eget hår. For da kommer balayage effekten mer frem tror jeg. Dessuten må jeg klippe det opp litt. Men foreløpig er jeg veldig fornøyd! Endelig har jeg fått oppfylt en liten barnedrøm, nemlig å bli lysere! Er jo ikke akkurat passende for meg å være helt blondie, men slik som dette synes jeg var kjempefint!

Det var litt av en prosess og i løpet av den prosessen så ble jeg oransje! Haha. Jeg hadde lyst til å gråte for jeg var så redd for at frisøren ikke skulle klare å gjøre det kaldere. Men det gikk heldigvis veldig fint! Hun var sykt flink! Vi holdt på i godt over 5 timer.. Så det er ikke bare bare å gå fra mørkt til så lyst... Jeg spurte mamma om hun kunne sende meg bilde av meg som niåring. Da farget hun håret mitt blondt hjemme og det ble helt forferdelig! Helt gult og oransje! Jeg så ikke ut! Jeg skulle absolutt farge det og fikk overtalt henne. Haha. Glad hun ikke lot meg gå ut sånn.. Men, det bildet får dere IKKE se.

I kveld skal vi på kino og før det skal jeg rekke å lage en deilig pastarett til oss. Jeg har fått fine krøller i håret og er klar for å ta byen med storm! Haha, neida :-) Blir en rolig kveld.. Med Audun og en psykofilm han absolutt skulle se.. Hadde det vært opp til meg så hadde vi sett en koselig rosa-film som ikke hadde noen nedturer. Haha!

Hva gjør dere i dag? Følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

S
,
Pent! Du kledde den fargen.
irenekeser
irenekeser,
Så utrolig fin du ble! 😃
nouw.com/irenekeser
Helene
,
Wow❤ Så utrolig fint det ble, det kledde du virkelig!:)
Tina Malene
,
Beautiful
martaalise
martaalise,