bloggen min fyller år i dag

God valentine til dere søte lesere som er innpå her hver dag! En av de fineste dagene har kommet og jeg gleder meg som bare det til å feire den. Akkurat nå ligger jeg i sengen å venter på pannekaker. Audun stod opp litt tidlig i dag og kjøpte inn mat og blad til meg. Så søt! Har også fått en utrolig fin status på facebooken hans. Ble helt sjokka når jeg stod opp også var den fine lange teksten hans lagt ut der... Jeg er heldig!

Men i dag blir det nok av valentinssnakk på dere, så jeg tenkte å fortelle dere noe annet. I dag er bloggen min to år! Er ikke det sykt! Jeg blogget ett år på blogg.no og et litt mer seriøst år her på Nouw. Er det nå jeg skal bytte tilbake eller til en ny plattform slik at jeg har ett år her og der? Haha :-) Nei, jeg liker meg her og det er sykt å tenke på at jeg har gjort dette hver dag i 2 år. Har hatt 5 helt bloggfrie dager i løpet av de siste årene og ellers blogget 2-3 innlegg omtrent hver dag. Shitt, det blir mange innlegg å legge bak seg. Ville gjerne vise dere mitt aller første innlegg som jeg la ut for akkurat to år siden... Litt kleint for meg å lese nå, men jeg kjenner meg seg så godt igjen i teksten, så jeg kan liksom ikke skylde på noen andre - haha!

Teksten er kanskje litt liten, men dere får zoome inn. Jeg vil også fortelle dere om vår travle dag i går. Vi stod opp, blogget, betalte regninger (woho), gikk ned på Posten for å poste noen klær, spiste lunch i byen og så kjøpte vi et bilde til soverommet. Kostet 199 kr, og det er skikkelig stort og fint!

Etter byrunden måtte vi forte oss hjem for å hente treningsskoene. Vi hadde nemlig lovet oss bort til årets første gruppetime på Fresh hvor vi trener. Vi gikk gjennom alle sal-timer de tilbyr og det var sykt tungt. I 90 minutter holdt vi på! Jeg og Audun var helt gåen når vi kom hjem og resten av kvelden koste vi oss med laks og en episode av Shameless. Vi rakk også å se en film. Og den var så fin og rørende! Skal selvfølgelig tipse om den senere i uken ;-)

Gårsdagens lunch! Salat med pasta og egg. Men nå skal jeg se om jeg rekker å skrive ett innlegg til før Audun er ferdig på kjøkkenet. Det hadde vært topp for jeg har så lyst til å tilbringe resten av dagen med han. Jeg gleder meg også til å vise han min valentinsgave. Hadde veldig lyst til å legge det ut her for å tipse dere om det samme, men jeg turte ikke. Audun hadde garantert sett det.. Viser dere i morgen :-)

Vi blogges senere i dag. Håper dere koser dere og nyter denne fine og kjærlige dagen! Fortell noen du er glad i hvor mye de betyr. Selv våknet jeg med melding i fra begge søsterene mine og fra mamma. Vi har alltid feiret denne dagen med kort, litt kos og en liten gave. Det går an å feire denne dagen uten å ha kjæreste også <3 Det er kjærlighetensdag, ikke kjærestenesdag ;-)

________________________________________________________________________________________

Følg gjerne valentinsdagen min på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer