Bloggen får ikke like mye oppmerksomhet

I dag er jeg skikkelig sliten for vi har virkelig stått på. Ikke gjort noe stort for andre, men for oss selv. Haha :-) Vi har 1. vært på trening i to timer. 2. shoppet i 5 timer. Jeg fikk mange gavekort til bursdagen og jeg har dødd etter å brukt dem! Så i dag ble det kjøpt inn en del til leiligheten som vi har savnet. For det meste uteområdet vårt. Det er ikke verdens største, så greit å få gjort det litt koselig. Gleder meg til å vise dere! Men, som hver uke, så oppsummerer jeg og det vil jeg gjøre i dette innlegget 😁👇😉

UKENS HØYDEPUNKT:

Fredagen i Moysand var veldig fin. Det var også koselig å dra til Tvedestrand på Madcon konsert. Selv om jeg ikke drakk så møtte jeg Helene. En jeg har blitt kjent med gjennom bloggen! Så gøy at vi møttes endelig :-)

UKENS BILDE:

Audun har snakket om shaveis helt siden jeg ble kjent med han og endelig fikk vi kjøpt en nede på torvet i Arendal. Han ble så glad og jeg ble så glad for det fine bildet, haha :-) Det var en lykkelig Audun som poserte med sin shaveis!

UKENS NEDTUR:

Deilig å kunne ha et så bekymringsløst liv (akkurat nå i hvertfall), og bare svare at været har vært jævlig rart :-) Men ja, været har vært sykt fint, også 5 sek senere har det begynt å pøsregne! Et skikkelig mensen-vær, som jeg kaller det :-) Sykt glad, også plutselig sykt trist, haha!

UKENS OPPTUR:

Jeg fikk en veldig fin nyhet forrige uke, men jeg kan ikke røpe den enda! Ellers var vi på deilig båttur, jeg gikk på kino med svigermor og søsteren til Audun (girls night out), også fikk vi bestilt billetter til sydenturen vår som tar av snart!!!!!!!

UKENS SANG:

Drake - One dance. Jeg har serr fått helt dilla på den! Hører på den HELE tiden. I dag var jeg ute å løp i 30 min og det var kun den jeg hørte på, haha :-) Jeg er så elskhat person!

UKENS MÅ-HA:

Dette punktet har jeg for første gang nå fordi dere har etterspurt det siden jeg startet med denne "ukens som gikk"-innlegg. Så min craving denne uken er vannmelon og grapefrukt. Vanligvis er det godteri og brownies, så jeg får bare nyte det mens denne sunne tankegangen er her 😂

Nå skal vi slappe av og kose oss sammen før vi legger oss! Jeg har tatt ut alt vi har handlet i dag og fordelt det utover leiligheten og utenfor. Jeg er så glad :-)

Bloggen har fått lite oppmerksomhet i dag fordi vi har vært ute i hele dag, men jeg lover å komme sterkere tilbake i morgen ❤

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Var utrolig koselig og møte deg/dere også❤️
martaalise
martaalise,
Lully
Lully,
Så fin blogg!
nouw.com/lully
Lully
Lully,
Så koselig!
nouw.com/lully
Janne
,
God sommer! Er så dårlig til å kommentere men vil bare si at din ektehet og gode formidlingsevne gjør at jeg leser blogger din hveeeer dag! Hilsen super fan
martaalise
martaalise,
Tusen takk <3 så fin kommentar!
nouw.com/martaalise
irenekeser
irenekeser,
Shaveis, ååh. Det har jeg ikke spist siden jeg var liten! Husker det var noe av det beste jeg fikk på sommeren 😊
nouw.com/irenekeser
martaalise
martaalise,