Bli partyklar med Eleven.no

(I samarbeid med eleven.no)

Nå er endelig den beste partysesongen her! Sommeren ♥ Dere har spurt meg flere ganger om mine tips og hvordan jeg gjør meg klar til fest og endelig skal dere få se! Først og fremst: Det beste jeg vet når jeg skal på fest er å ha god tid slik at jeg får gjort alt for å bli finest mulig. Jeg elsker å få dusjet, tatt på musikk og nyte skjønnhetspleie med ett glass vin. I to uker har jeg testet noen produkter fra Eleven.no og jeg har helt klart funnet noen favoritter. Her er en liten sjekkliste for deg som skal på fest i sommer!

Jeg starter alltid med en god og lang dusj. Vasker håret og shaver meg. Jeg har aldri vært noe flink til å bruke barberskum men etter to uker med EOS shaving cream har jeg absolutt skjønt at det er en stor forskjell på vanlig såpe og denne. Resultatet blir noe helt annet og hårene holder seg vekke lenger. Nå som sommeren er her er barberte legger et must! EOS shavingcream kan dere finne HER.

Etter at jeg har shavet meg og smørt meg med en god bodylotion steller jeg håret. Jeg liker veldig godt å være fin på håret men har aldri vært noe flink. Med disse produktene fra Eleven.no har jeg tatt meg sammen og fått mye finere hår når jeg skal ut. Jeg starter med å føne håret slik at det blir luftig og halvtørt også rett over på sminke. Mens jeg sminker meg tørker håret helt ferdig. Føner kan dere finne HER.

Så over til det beste. Å sitte seg ned med et stort speil og sminke seg med god musikk i bakgrunnen. HUSK å ta på en god ansiktskrem før du påfører sminken. Jeg fikk et utrolig flott palett fra Eleven.no: Anastacia contour kit. Det kan dere finne HER. Jeg har aldri hatt så fin sminke og resultatet ble så fint. Jeg skygger og fremhever der jeg ønsker.

For å bli ekstra fin retter eller krøller jeg håret. Denne gangen valgte jeg å krølle det. Med denne krølltangen får du prinsesse krøller. Den finner dere HER.

Sommerens herlige duft: Jean Paul Gaultier Classique kan dere finne HER. Denne duften er så utrolig deilig og Audun elsker den. Veldig feminin og sommerlig. De fleste sprayer seg ihjel på halsen og overalt, men du trenger bare å spraye et spray bak ørene, på håndleddet, halsen, innerst albuene, og bak knærne. Da lukter du godt hele kvelden.

Ta på deg en fin kjole og et par høyhælte sko også er du good to go!

Sånn! Da var jeg klar for fest! Er du?

Marta Alise

Liker

Kommentarer